Web Analytics
scris joi, 22.02.2024

De Dragobete, spectacol la Casa de Cultură a Studenților din Pitești

Casa de Cultură a Studenților (CCS) din Pitești organizează sâmbătă, 24 februarie, de la ora 13:00, un eveniment de tradiție: „DRAGOBETE IUBEȘTE FETELE”. Tot atunci se vor decerna titlurile de MISS și MISTER Dragobete. Intrarea este gratuită.

De Dragobete, spectacol la Casa de Cultură a Studenților din Pitești

„Ajuns la ediția a VII-a, evenimentul „Dragobetele iubește fetele” se dorește a fi un spectacol de dans și muzică tradițională, o „horă a satului” ce poate fi considerată obicei consacrat al neamului românesc, un simbol, o valoare, o marcă cu care satul se mândrea alături de alte valori, cum ar fi portul popular românesc și jocurile tradiționale jucate în horă”, a transmis CCS Pitești într-un comunicat.

Citește și Muzeul Județean Argeș – parteneriat cu Muzeul Național Bran

Tineri și studenți coordonați de Valeria Coman vor prezenta o colecție impresionantă de costume populare din diferite zone. Vor mai participa Ansamblul Folcloric de Dansuri „Mugurașii” al CCS Pitești, Ansamblul Folcloric de Dansuri „Mugurașii” – Optași Măgura, Ansamblul Folcloric de Dansuri „Mugurașii Junior” – Optași Măgura, coregraf Marin Scarlat, și Ansamblul Folcloric „Brâulețul” – Bărăști, coregraf Ana Mirela Răduleanu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *