Web Analytics
scris luni, 26.06.2023

De ce trebuie să îți verifici contul în cazinourile online

Accesarea jocurilor de noroc online este o activitate destul de populară în România în ziua de astăzi. Totul este extrem de simplu, deoarece cazinourile de pe internet sunt acum intuitive și usor de utilizat și accesat de către oricine.

De ce trebuie să îți verifici contul în cazinourile online

Totuși, pentru a avea parte de cea mai bună experiență de joc posibilă, pe lângă distracția propriu-zisă în cadrul jocurilor trebuie să ai în vedere și o serie de reguli și sfaturi de care să ții cont.

Printre acestea se numără și verificarea contului de joc, o procedură simplă, dar extrem de importantă. Afli citind acest articol care sunt motivele pentru care trebuie să îți verifici contul de joc, ce avantaje obții în urma verificării lui, dar și alte informații utile.

De ce să îți verifici contul de cazino online?

Intâi de toate, consider că este foarte important să știi și tu motivele pentru care trebuie și merită să parcurgi etapa de verificare a contului. Ți le prezint în cele ce urmează:

Este obligatoriu prin lege

ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) a impus această regulă de verificare a contului de joc pentru toți românii care se înscriu pe site-urile de gambling licențiate.

Dacă nu îți verifici contul în timp util, atunci acesta va fi blocat, iar în plus riști ca și eventualii bani rămași în cadrul contului să fie transferați către Bugetul de Stat.

Ai la dispoziție pentru a-ți verifica contul 30 de zile de la prima depunere sau 6 luni de la înscrierea pe site, dacă nu ai realizat niciun depozit în tot acest timp.

Poti fi recompensat cu bonusuri

Desi este oricum o procedură obligatorie prin lege, totuși multe cazinouri online te vor recompensa cu diverse bonusuri pentru verificarea cu succes a contului de joc.

Cele mai multe bonusuri pentru verificare sunt cele gratuite, adică fără depunere, prin intermediul cărora te vei distra complet gratuit la jocurile de noroc.

De exemplu, uneori poți să încasezi bonus fara depunere online la Magic Jackpot dacă îți verifici contul. Iată așadar un motiv excelent pentru a parcurge etapa de verificare cât mai repede posibil la orice cazino de pe internet.

Efectuezi depuneri nelimitate

Orice român care nu are contul verificat la cazino online este limitat în ceea ce privește depunerile. Mai exact, nu vei putea depune în total mai mult de aproximativ 900 lei dacă nu îți verifici contul.

Odată ce îndeplinești această procedură vei elimina limita la depunere și îți vei putea încărca contul cu orice sumă de bani dorești.

Obții acces la retrageri

Dupa ce îți verifici contul de joc vei putea să îți și retragi banii din contul tău. Acest lucru este imposibil de făcut pentru clienții care nu au contul verificat. Așadar, dacă vrei să ai acces la câștigurile înregistrate la jocuri de noroc, va trebui să parcurgi această etapă de validare a contului.

Ce înseamnă verificarea contului?

Așa cum ai putut vedea, există suficiente motive foarte bune pentru care merită să îți verifici contul la cazinourile online, asta bineînțeles pe lângă obligativitatea prin lege. Acum este important să știi și ce presupune această etapa de verificare a contului.

În primul rând, validarea contului presupune trimiterea unor documente personale către staff-ul cazinoului. Acest proces este împărțit în 3 etape, după cum urmează:

  • verificarea identității
  • verificarea metodei de plată
  • verificarea adresei

Verificarea adresei nu este întotdeauna solicitată și necesară, însa în continuare îți voi prezenta ce trebuie să știi despre toți acești pași de verificare:

  • Verificarea identității – se face prin trimiterea unei poze cu un act de identitate personal (buletin, pașaport sau permis de conducere). În acest fel staff-ul cazinoului verifică informațiile tale personale, se asigură ca ești o persoană majoră și ca esti titularul de drept al contului.
  • Verificarea metodei de plata – dacă ai depus cu un card bancar, trebuie să trimiți o poză față/verso cu acesta (acoperind codul de securitate și lăsând vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre din numărul cardului). Dacă ai depus cu un portofel electronic, este necesară o captură de ecran din cadrul contului tău de e-portofel. Verificarea metodei de plată se face pentru a dovedi că ai depus printr-o metodă de plată ce îți aparține (care este pe numele tău), aceasta fiind o regulă impusă de catre ONJN.
  • Verificarea adresei – ai la dispoziție 3 variante de documente pentru a-ți verifica adresa, dacă ți se solicită acest lucru: o factură de utilități pe numele tau, un extras de cont bancar în care să apară numele și adresa ta sau o scrisoare cu o instituție a Statului. Verificându-ți adresa dovedești că locuiești în țară, iar acest lucru este necesar fiindcă doar rezidenții români au voie să joace în cazinourile online cu licența ONJN.

Acum știi totul despre verificarea contului la cazinourile online – de ce trebuie să o realizezi și cum faci acest lucru. Îți recomand astfel să îți verifici contul cât mai repede posibil dupa înscrierea pe site, pentru a te bucura la maxim de toate avantajele acestuia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *