Web Analytics

De ce joacă FC Argeș returul barajului la Mioveni. Iată comunicatul oficial

de | 1.06.2023 18:00 | Actualitate, Home, Sport

În urma știrilor apărute în mass-media, dar și a postărilor de pe rețelele sociale referitoare la schimbarea stadionului unde se va disputa returul partidei cu Dinamo, clubul nostru face următoarele precizări.

FC Argeș a tipărit deja de câteva zile biletele pentru partida retur cu Dinamo, iar acestea înglobează elemente care atestă faptul că partida urma să se dispute pe stadionul Nicolae Dobrin (se poate vedea în poză cum biletele includ schema stadionului în dreapta).

Nu ne-am gândit nicio clipă ca această partidă să se dispute pe un alt stadion decât pe cel unde am demonstrat, de mai multe ori, că putem învinge orice adversar din lume, indiferent de nume. Astfel, orice acuzație ce încearcă să denatureze adevărul o considerăm parte a unui război psihologic ce nu face cinste fotbalului.

Cum bine știți, bătrâna noastră arenă se va demola, iar situația în care se prezintă nu mai este demult conform standardelor perioadei în care ne aflăm. Problemele tehnice apărute în ultimele zile la nivelul instalației de nocturnă periclitează buna desfășurare a meciului, iar noi, chiar dacă unii poate nu ne mai dau șanse, vom lupta până în ultimul minut pentru șansa noastră și nu ne dorim ca probleme ce țin de nocturnă să dea peste cap visul nostru: REMONTADA.

Citește și Pitești: Filme premiate la festivaluri internaționale, la Cinema ”București”

Am mai făcut-o și de aceea credem în ea. Pe 26 octombrie 1966, când nimeni nu ne mai dădea șanse să întoarcem marele Toulouse în cupele europene, după 3-0 în Franța, la retur am câștigat cu 5-1, după un gol la ultima fază a meciului. Am demonstrat atunci că nimic nu este imposibil. Ba mai mult, am mai făcut-o chiar și cu Dinamo. În 1979, până și trofeul era deja inscripționat cu numele și sigla lui Dinamo. Și totuși a ajuns la Pitești. 

Ba mai mult, așa cum a fost acordul dintre cele două cluburi, acord de la care clubul Dinamo a încercat de mai multe ori să se erijeze, dar nu este momentul să intrăm în detalii, clubul nostru a dat dovadă de bună credință și a oferit de la bun început mai multe bilete suporterilor dinamoviști decât cele 5% impuse de legislația în vigoare.

Astfel, am demonstrat încă o dată că pentru noi fotbalul nu înseamnă nimic fără suporteri. Nu am încercat prin niciun tertip să îi împiedicăm pe suporterii dinamoviști să vină în număr mare la retur. Nu vom încerca niciodată să le îngrădim accesul suporterilor oaspeți, indiferent de miza meciului pe care urmează să îl disputăm. Mai ales când e vorba de suporterii echipei la care s-a consacrat FLOREA DUMITRACHE, probabil unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-a avut NICOLAE DOBRIN. Suporteri, indiferent de ce culori aveți lângă inimă, vă așteptăm sâmbătă seară, de la 21:00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni!

Comunicat FC Argeș

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Comentariu *Sefule,nu ti-e clar ca dupa asta de cuoroi si bananieri,nu ma are nicio șansă.?Trebuie casa se obișnuiască cu terenul.Vintila e pe dinafara complet.Dupa meci,ar trebui să se care,ca e prost ca noaptea.Debiteaza numai tampenii.Auzi….REMONTADA!!??🤣😅🤔😤😪😭Apropo,nu mai vine Gentea la „bai?e de multime si pze”ne vedem la alegeri in 2024,s ti-o dam Un pic la bot,ca prea mănânci cacat z de zi.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *