Web Analytics

De 19 ani, Balul „Ancheta” reuneşte şi premiază „cei mai puternici oameni din Argeş”

de | 10.11.2022 12:15 | Actualitate, Home

O nouă ediție a Balului „Ancheta” a avut loc vineri, 4 noiembrie, la Ramada. Redacția săptămânalului a împlinit 19 ani de activitate, prilej cu care s-a organizat și tradiționalul bal ce a reunit personalități din lumea politică, din mediul public și oameni de afaceri.
Nu a lipsit de la tipar catalogul „Cei mai puternici oameni din Argeș”, cu motto-ul „Noi, cei din linia întâi!”, în paginile căruia s-au făcut clasamente pentru cei mai puternici oameni din mediul public și din mai multe secțiuni ale mediului de afaceri.

În clasamentul general, primul loc l-a obținut președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, cu 57 nominalizări. Pe locul doi s-au situat primarul Piteștiului – Cristian Gentea și senatoarea Alina Gorghiu, cu 45 nominalizări, iar pe locul trei omul de afaceri Gheorghe Badea, cu 33 nominalizări. Atmosfera a fost întreținută de Marcel Pavel, Vlad Miriță și orchestra Filarmonicii Pitești. Jurnalul de Argeș le urează la mulți ani cu inspirație colegilor de la „Ancheta”!

Citește și Ramada Piteşti în topul celor mai bune hoteluri din România pentru 2016

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *