Web Analytics
scris miercuri, 17.08.2022

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber

David Popovici (17 ani) s-a retras din finala probei de 400 de metri liber de la Campionatul European de Natație. Federația Română de Natație a transmis un comunicat prin care explică această retragere.
„Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de natație seniori de la Roma. Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare care l-ar fi avut în finală și dorința de a pregăti cât mai bine participarea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiție foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii.
David Popovici vă mulțumește pentru sprijinul necondiționat de care a avut parte pe toată durata competiției de la Roma și vă așteaptă mesajele de încurajare și la următoarele întreceri”, se arată în comunicat.

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber

Citește și: David Popovici concurează astăzi la 400 m liber, la Campionatul European de nataţie de la Roma


Înotătorul român David Popovici a cucerit medaliile de aur în probele de 100 şi 200 m liber la Campionatele Europene de nataţie de la Roma. El a stabilit un nou record mondial (46 sec 86/100) la 100 şi nou record mondial şi european de juniori, precum şi al competiţiei (1 min 42 sec 97/100) la 200 m.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...