Web Analytics

Dârmănești: A pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat într-un șanț betonat

de | 4.10.2020 21:21 | Actualitate

 

În această seară în jurul orei 19.00 a avut loc un accident rutier pe raza localității Dârmănești. Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 68 de ani, din București, care conducea un autoturism din direcția Valea Nandrii către Dârmănești, pe fondul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se într-un șanț betonat.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a fost rănit și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de suspiciune fractură claviculă. Totodată, din verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul se afla sub influența alcoolului, etilotestul indicând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole