Web Analytics

Dănuţ Bica: “PSD este îngrozit că pierde alegerile şi construieşte un program ultrapopulist”

de | 5.11.2020 13:19 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul PNL Dănuț Bica și candidat la Senat acuză PSD într-o declarație că este disperat să preia guvernarea și o face prin prmovarea unui program populist, fără susținere reală. În acest moment, singurul guvern care poate gestiona corect situația actuală este cel al PNL, care a și dovedit până în prezent că a luat cele mai bune decizii în lupta cu pandemia și în vederea protejării economiei.

        Citește și  Am avut dreptate în ceea ce am scris încă din august! / „Libertatea” confirmă dezvăluirile din „Jurnalul”: Dacia a fost cel mai mare focar de Covid din Argeş

“PSD este îngrozit de ideea că ar putea pierde alegerile din 6 decembrie. Construiește un program ultrapopulist, așa cum a făcut și în 2016. Atunci au promis românilor numai lapte și miere și ce a urmat s-a văzut. Au promis că nu vor introduce taxe noi, dar au venit cu supraacciza la carburanți, cu supraimpozitarea contractelor part-time, iar prin vestita OUG114 au supraimpozitat activitățile bancare, din domeniul energetic și al telecomunicațiilor. Au încercat să dea un atac la pilonul II de pensii. Disperarea de a reveni la guvernare îi face să spună minciuni, că PNL pregătește introducerea de noi taxe. Dar această dorință nu există, ba din contră, noi ne-am angajat că nu vom crește taxele și impozitele. Să nu uităm că și supraacciza la carburanți și supraimpozitarea contractelor de muncă part-time au fost eliminate de PNL. Am trecut printr-o perioadă de opoziție crâncenă, dar cu un Guvern PNL sunt convins că vom construi mult mai mult pentru județul Argeș”, a spus Dănuț Bica la postul local de televiziune Antena 3 Pitești.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii