Web Analytics

Dănuț Bica, ales viceliderul Grupului PNL de la Senat

de | 22.12.2020 14:16 | Actualitate

 

Aseară după depunerea jurământului proaspătul senator argeșean Dănuț Bica a fost ales drept unul dintre viceliderii Grupului PNL de la Senat, dovadă clară că activitatea domniei sale din Camera Deputaților din ultimii 4 ani a fost una cât se poate activă și consistentă.

Dănuț Bica: ”În această seară, am depus jurământul de credință față de țară și popor și am devenit oficial senator în Parlamentul României. Totodată, colegii liberali din Camera Superioară a Parlamentului m-au onorat cu încrederea lor, alegându-mă drept unul dintre viceliderii Grupului PNL de la Senat.

 

Citește și Covid-19. Argeșul își îmbunătățește situația, coborând mai decis în scenariul galben

 

Cu acest prilej, doresc să mulțumesc încă o dată tuturor celor care la alegerile parlamentare din 6 decembrie au votat listele de candidați ale Partidului Național Liberal în județul Argeș!

Aceleași gânduri de recunoștință le adresez și colegilor mei liberali, care au fost alături de mine, pentru încredere și sprijin! Fără implicarea lor nu aș fi reușit să obțin mandatul de senator.

Voi rămâne același parlamentar implicat și activ, preocupat în permanență de adoptarea unei legislații corecte și benefice pentru modernizarea României, de promovarea intereselor argeșenilor și de susținerea dezvoltării județului nostru”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii