Web Analytics
scris duminică, 17.03.2024

Dans sportiv la Piteşti. O seară de excepţie la Sala Sporturilor

În acest weekend, la Sala Sporturilor din Pitești, are loc concursul de dans sportiv „Cupa Muntenia”, ediția a V-a, coordonat de coregraful și arbitrul internațional Alfred Schieb.

Dans sportiv la Piteşti. O seară de excepţie la Sala Sporturilor

Citeşte şi: Victorie! FC Argeş şi-a asigurat calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet

Sâmbătă, 16 martie, 300 de concurenți, cu vârste între 4 și 45 de ani, reprezentând 38 de cluburi din țară s-au întrecut la dansuri standard (Vals lent, Tango, Vals vienez, Slow-fox, Quick-step), precum și la dansuri latino (Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive).

Duminică, 17 martie, de la ora 10, este programat un concurs de Streetdance, la care participă 100 de concurenți cu vârste între 4 și 30 de ani.

Competiția include categoriile solo, duo, small team, big team și mega team. Arbitrii sunt atestați de Federația Română de Dans Sportiv.

Un bilet costă 20 de lei, iar copiii și pensionarii au intrarea gratuită.

Primarul Cristian Gentea, prezent la evenimentul de sâmbătă, de la Sala Sporturilor, a transmis următorul mesaj:

Felicitări Centrului Cultural Pitești pentru o seară excepțională oferită iubitorilor dansului! “Cupa Muntenia”, a-V-a ediție, a adus la Pitești din toată țara 38 de cluburi și 300 de dansatori! Mulțumiri Federației Naționale de Dans Sportiv! Toți competitorii sunt la înălțime, sunt toți învingători!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *