Web Analytics

Dani Mocanu – muncă în folosul comunității la DSP Argeș și Primăria Pitești

de | 27.06.2021 11:02 | Actualitate

Confom wowbiz.ro, manelistul Dani Mocanu a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins de 3 ori în aceeași zi conducând cu permisul suspendat. În momentul de față, cântărețul are pe rol mai multe dosare, printre care incitarea la ura și discriminare după ce în aprilie 2019 a lansat un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor, dar și cel în care deținea ilegal un leu.

În dosarul de față, manelistul trebuie să presteze muncă neremunerată timp de 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș sau la Primăria Municipiului Pitești. De asemenea, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, el va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Argeș la termene prestabilite, să primească vizitele consilierului de probațiune, să comunice schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să frecventeze un program de reintegrare socială. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în decurs de 10 zile.

 

În acest caz, cântărețul a fost depistat în trafic conducând cu permisul suspendat. Polițiștii l-au oprit prima dată la ora 04:00 dimineața, apoi la 16:00 și 16:44, vorbind astfel de trei abateri în aceeași zi

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii