Web Analytics
scris vineri, 26.07.2024

Dani Coman: „Sunt discuţii să se treacă la societate pe acţiuni, dar acţionarul privat nu va avea mai mult de 49%”

Cum comentați rezultatele echipei și jocul din meciurile amicale din cantonamentul din Slovenia?

– Sunt foarte mulțumit de condițiile de pregătire, de modul cum s-au pregătit jucătorii, chiar și de rezultate sunt mulțumit, iar aici mă raportez în primul rând la jocul pe care l-am făcut, nu neapărat la rezultate. Așteptăm cu nerăbdare începutul campionatului și ne dorim cu toți să ne prindă în cea mai bună formă.

Dani Coman: „Sunt discuţii să se treacă la societate pe acţiuni, dar acţionarul privat nu va avea mai mult de 49%”

Ce urmează pentru echipă?

– Urmează încă două săptămâni de pregătire intensă, urmează încă un meci amical cu CSM Slatina și probabil că în zilele următoare vor mai veni doi sau trei jucători noi.

Apropo de transferuri, ce ne puteți spune?

– Mai sunt încă trei jucători pe care îi dorim. Eu sper ca în curând să le avem făcute pe toate trei.

Sunt jucători din țară sau din străinătate?

– Sunt doi jucători din prima ligă și unul din străinătate, care n-a mai evoluat în campionatul României.

Citește și 15 din 16 echipe din Liga 1 de fotbal au o firmă de pariuri pe tricouri

„Avem doar niște copii buni, niște copii de perspectivă, dar nu avem certitudine”

Față de juniori cum stau lucrurile? Adică sunt jucători la Centrul de copii și juniori care vor fi promovați la echipa mare în cel mai scurt timp?

– Avem copii buni, avem copii de viitor, dar și acești copii cresc mult mai frumos și mult mai repede pe lângă niște jucători cu experiență. Nu vrem să-i expunem, dar este perfect adevărat că punem accent și pe Centrul de copii și juniori. Dar, repet, nu vreau să-i expunem, nu vreau să creăm presiune pe ei. Am auzit fel și fel de discuții, de comentarii răutăcioase. Trebuie să înțeleagă lumea că, dacă ar fi după noi, ne-am dori să avem numai jucători din Pitești. Dar în momentul de față avem doar niște copii buni, niște copii de perspectivă, dar nu avem certitudine. Așa că și acești copii au nevoie de timp pentru a se pregăti, au nevoie de o anumită perioadă pentru a deveni certitudini.

În privința conducerii ce ne puteți spune? Mă refer la faptul că se dorește o transformare a clubului în societate pe acțiuni. Cum este?

– Eu, când am semnat cu FC Argeș, mi-am dorit stabilitate din toate punctele de vedere, atât la nivel administrativ, cât și din punct de vedere sportiv. Da, sunt discuții chiar să se treacă la societate pe acțiuni, dar deocamdată suntem la stadiul de discuții. Mai există multe lucruri de analizat, iar asta necesită timp. Dar trebuie să se înțeleagă că, indiferent cine va fi, mă refer la acționarul privat, nu va avea mai mult de 49%.

Citește și Viorel Tudose recunoaște: “Vreau acționar majoritar la FC Argeș, 51%”

„Am venit să fac fotbal, am venit să muncesc, am venit cu oamenii în care am încredere”

Am înțeles. Domnul Viorel Tudose, sponsorul principal, spunea că în momentul de față nu mai are nicio legătură cu FC Argeș, așteaptă această schimbare. Cum comentați?

– Domnul Tudose este un fan FC Argeș, indiferent de ceea ce s-a discutat la adresa dumnealui. Eu îl cunosc foarte bine, știu cine este și îmi doresc foarte mult să rămână alături de noi. Înseamnă că nu vreau să comentez, pentru că nu vreau să o fac din postura pe care o am, să nu intru nici în partea cealaltă a oamenilor de afaceri, nici să fac politică. Eu am venit să fac fotbal, am venit să muncesc, am venit cu oamenii în care am încredere să readucem FC Argeșul acolo unde ne dorim cu toții. Iar toată atenția și energia mea va fi focalizată doar pe acest aspect.

„Chiar şi noi nu avem o baghetă magică din care să dăm şi să spunem, gata, promovăm 100%”

La o primă vedere, acum, după ce s-au mai stabilizat puțin lucrurile, vă întreb ce șanse are FC Argeș în momentul acesta să promoveze direct în Liga I?

– Deocamdată nu ne putem spune o părere. Așteptăm meciurile oficiale, așteptăm să vedem și celelalte echipe. Noi ne dorim, așa cum am spus-o, ne dorim să readucem Piteștiul acolo unde îi este locul. Dar chiar și noi nu avem o baghetă magică din care să dăm și să spunem, gata, promovăm 100%. Nu, depindem de mai mulți factori. Și aici sunt multe aspecte care ar fi de discutat. Dar vom munci și eu cred în șansa noastră.

Câteva aspecte? Putem să le menționăm?

– Nu mai putem menționa nimic. Iar ajungem în partea cealaltă la… Nu, toate la timpul lor. Vom mai discuta și le voi spune.

Citește și Universitatea Ovidius din Constanța, campioană europeană universitară la handbal feminin

Citește și FRF, amendată de UEFA din cauza comportamentului rasist şi discriminatoriu al suporterilor la meciurile de la Euro 2024

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită