Dan Silvăşanu: „Vedem după această puncţie dacă am cancer sau nu”

de | 30.01.2020 | Sport

Dan Silvășanu, fostul antrenor și președinte de la FC Argeș, efectuează în această perioadă mai multe investigații medicale.
”Este vorba despre problema mea aia mai veche. Nu este acută treaba. Am volumul prostatei mărit. Am dat peste niște doctori foarte buni aici, la Pitești, am făcut un RMN și mi-a ieșit bun și urmează ultimul test, și anume puncția, adică să vedem care este originea. La RMN mi-au spus clar că nu am tumoare, nu am celule canceroase, dar rămâne de văzut acum și în interior. Efectele secundare sunt aceleași pe care le-am avut și acum 10 ani. Nu s-a agravat, dar vom vedea sigur după această puncție dacă am cancer sau nu. Dacă este cancer, se poate trata, se poate opera, în funcție de cum este. Am totuși aproape 76 de ani…”, ne-a declarat Dan Silvășanu.
De reținut că Silvășanu este absolvent al IEFS-ului și că a fost antrenor la juniori și la seniori la FC Argeș, a îndeplinit și funcția de președinte la gruparea alb-violetă și a adunat peste 40 de ani de activitate la formația din Trivale.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: dan silvasanu

Ultimele articole

Persoană lovită de o mașină, în Pitești
Persoană lovită de o mașină, în Pitești

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe strada Târgul din Vale din Pitești. Din primele informații, aflăm că o persoană a fost acroșată de o mașină, pe trecerea de pietoni. La fața locului s-au deplasat Polițiștii Biroului Rutier Pitești și o...

Finala Cupei României la rugby va fi amânată
Finala Cupei României la rugby va fi amânată

Finala Cupei României la rugby, dintre SCM Timişoara şi CSM Ştiiţa Baia Mare, programată pentru 11 decembrie, va fi amânată din cauza carantinei impuse băimărenilor, în contextul apariţiei noii variante Omicron. Sportivii nu s-au întors încă din Africa de Sud, unde au...