Web Analytics
scris joi, 18.01.2024

Dan Puric și „Nevoia de cultură înaltă”, la Filarmonica Pitești

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional are loc o nouă ediție a conferințelor-recital ale Filarmonicii Pitești. Invitatul pianistului Mădălin Voicu Jr. este actorul Dan Puric, eseist, autor și regizor de teatru. Tema acestei edițiii este „Nevoia de cultura înaltă”. Vor fi și momente artistice.

Dan Puric și „Nevoia de cultură înaltă”, la Filarmonica Pitești

Dan Puric a regizat spectacole la Teatrul Național „I. L. Caragiale” București, Teatrul de pe Lipscani, Centrul Cultural European din București, Teatrul „Constantin Nottara”, Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani (pantomimă și dans). A jucat în numeroase turnee, la Paris, Milano, Cairo, Londra, Madrid, Viena, Lisabona, Chicago, New York. A câștigat Premiul UNITER, Ordinul Național Steaua României în grad de cavaler – pentru servicii excepționale în cultură, Crucea Casei Regale a României înmânată de Majestatea Sa, Regele Mihai al României. Câteva dintre filmele în care a jucat: „Prea cald pentru luna mai”, „Imposibila iubure”, „Sosesc păsările călătoare”, „Pădurea de fagi”, „Orient Express”.

Citește și Lecţia de istorie. Maria Cella Delavrancea-Lahovary, un secol fabulos de viaţă

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 10 lei. Abonații Filarmonicii Pitești își păstrează locurile.

În decembrie 2023, invitatul conferințelor-recital de la Filarmonica Pitești a fost Bogdan Marin, alias Bodo, de la Proconsul. Detalii, AICI.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *