Web Analytics
scris vineri, 11.03.2016

Dan Manu, despre candidatura la Consiliul Judeţean: „Eu nu am avut nicio disperare că este o competiţie între un domn sau altul”

Doctorul Dan Manu a precizat în cadrul conferinţei de presă a PSD Argeş motivul pentru care a decis să intre în lupta pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, deşi în urmă cu ceva timp anunţase că nu va mai candida nici măcar pentru un nou mandat de consilier judeţean. „Tot week-endul trecut am fost sunat de foarte multe cunoştinţe, prieteni, chiar şi colegi care m-au încurajat să candidez. Am discutat şi cu familia şi intuiţi răspunsul, adică negativ. Am argumentat şi eu ceea ce era de argumentat. După această treabă, am dat mai multe telefoane, în primul rând la colegii mei consilieri judeţeni, pentru că aşa mi se pare corect. Părerea mea este că nu vor fi numai cele trei candidaturi. Cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. E o competiţie internă. Treaba cu mă retrag, rup partidul, nu rup partidul, ce-o fi cu partidul, cred că este o idee depăşită. Dacă suntem oameni serioşi şi vrem să facem un lucru bun, trebuie să ne rămână cel mai bun, să confirme, cel mai bun care este prin vot democratic ales şi să meargă treaba înainte”, a declarat Dan Manu. Acesta a mai adăugat că în cazul în care va ajunge preşedinte al Consiliului Judeţean şi va avea automat venituri mult mai mici decât cele pe care le obţine în prezent la Serviciul de Medicină Legală Argeş, va acoperi deficitul financiar lucrând ca profesor asociat la mai multe universităţi. „Sunt în apogeul carierei mele. În varianta în care am girul şi încrederea colegilor şi ajung preşedinte la CJ, ca să acopăr deficitul acela financiar pot să mă duc ca profesor asociat la mai multe universităţi. În al doilea rând, au fost nişte argumente pro. Spre exemplu, pe lista din 2012, la USL am fost poziţionat pe locul trei, după dl. Nicolescu şi dl. Pendiuc Un alt argument al colegilor a fost acela că am fost ales lider de grup. Eu nu am avut nicio disperare că este o competiţie între un domn sau altul. Eu am vrut pur şi simplu, m-am lansat, nu am probleme. Chiar dacă e foarte probabil să fiu perdant în orice competiţie, asta este. Nu sunt dezavantajat. Mi-este bine aici unde sunt, sunt conştient şi dau dreptate familiei, pentru că dacă se va întâmpla treaba acesta timpul meu şi al familiei va fi nul sau spre nul sau foarte puţin”, a mai declarat consilierul judeţean Dan Manu.

Dan Manu, despre candidatura la Consiliul Judeţean: „Eu nu am avut nicio disperare că este o competiţie între un domn sau altul”

I.H.B.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...