Web Analytics

Dan Hodoș: „Alegerile locale sunt adevărata bătălie”

de | 13.11.2019 14:42 | Actualitate

Plus Argeș a organizat o conferință de presă în care președintele Dan Hodoș a comentat rezultatul alegerilor prezidențiale, în urma cărora Dan Barna, candidatul comun al USR-PLUS, a ocupat locul 4 în Argeș, cu 32.575 de voturi. La nivel național, Dan Barna s-a clasat pe locul al treilea, cu mai puțin de 15 procente, fiind depășit de candidatul PSD, Viorica Dăncilă. „Noi învățăm din greșeli. Suntem într-un proces de analiză internă pentru a identifica principalele cauze și pentru a ne îmbunătăți ”, a spus Dan Hodoș în timpul conferinței de miercuri, 13 noiembrie.

Acesta se declară optimist în privința alegerilor locale. „Trebuie să fim gata în cel mai scurt timp pentru alegerile locale care vin anul viitor. Este crucial să câștigăm cât mai multe posturi în administrația publică locală, funcții de primari, președinte de CJ, consilieri în consiliile locale sau județene. Alegerile locale sunt adevărata bătălie pe soluții și proiecte concrete. (…) Vom aborda alegerile locale cu forță, hotărâți și împreună”, a mai spus liderul organizației județene.

În ceea ce privește viitorul alianței USR-PLUS, Dan Hodoș este de părere că această colaborarea va continua.  „Alianța noastră este și trebuie să rămână o forță politică în România. Acesta este motivul principal care trebuie să ne țină împreună. Sunt anumite discuții, în această săptămână, în alianță sau în interiorul partidelor. Cu siguranță, vom găsi soluții să continuăm într-o formă sau alta, că va fi o alianță, că va fi o fuziune într-o formă agreată de ambele părți, vom decide împreună, în alianță, în zilele următoare” . PLUS are 13 organizații locale în Argeș.

Președintele PLUS Argeș a mulțumit membrilor și simpatizanților partidului pentru implicare: „Fără ei nu am fi fost forța politică care suntem astăzi și ne bazăm pe ei pentru următoarele bătălii politice care vor urma.  Am pierdut o bătălie, dar ne-am consolidat poziția care ne oferă șanse mari să contribuim la schimbarea României, așa cum ne dorim și cum ne-am stabilit. (…) Considerăm că dacă nu i-am convins pe oameni, înseamnă că nu am fost noi suficient de buni”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii