Web Analytics
scris luni, 20.05.2024

Dan Diaconescu, trimis în judecată pentru act sexual cu un minor. Riscă până la 10 ani de închisoare

Dan Diaconescu nu scapă de judecată. După aproape 6 ani de când a ieşit din închisoare, unde a ispăşit doi ani şi opt luni pentru santaj, fostul realizator TV este trimis în judecată. De data aceasta, pentru act sexual cu un minor.

Dan Diaconescu, trimis în judecată pentru act sexual cu un minor. Riscă până la 10 ani de închisoare

A fost o decizie contestată de Dan Diaconescu. Deşi a fost trimis în judecată în august 2023, fostul om de televiziune a contestat rechizitoriul întocmit de procurorii din Constanţa. Tribunalul din Constanţa a decis că rechizitoriul este întocmit corect, că faptele sunt corect relatate, motiv pentru care se menţine trimiterea în judecată, ceea ce înseamnă că, oficial, începând de astăzi, 20 mai, Dan Diaconescu este judecat pentru act sexual cu un minor şi pentru folosirea pornografiei infantile.

Riscă până la 10 ani de închisoare, cu executare

Dan Diaconescu ar fi racolat mai multe minore cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani cu care ar fi întreţinut raporturi sexuale contra cost. Le plătea pe fete cu sume cuprinse între 100 şi 800 de lei, iar actele sexuale erau întreţinute atât în apartamentele lui de pe litoral, cât şi în locuinţa lui din Capitală. Deşi faptele datează din 2020, totul a ieşit la iveală abia la finalul anului trecut atunci când una dintre minore a fost audiată într-un dosar de furt. I-a fost confiscat telefonul mobil, iar în urma analizei tehnice a telefonului au fost găsite mai multe mesaje între ea şi Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu a fost ridicat de acasă, plasat în arest preventiv, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar. Fostul om de televiziune riscă până la 10 ani de închisoare, cu executare.

Citește și: Miron Cozma, audiat de procurorii militari: „Nu a existat Mineriadă, bă! Voi i-aţi omorât pe ăştia”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită