Web Analytics
scris luni, 27.05.2024

Dan Diaconescu merge în instanță

Dan Diaconescu va merge în instanță, la Judecătoria Constanța. Procesul fostului patron OTV, acuzat de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile urmează să înceapă.

Dan Diaconescu merge în instanță

Citește și: Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Era însoțit tot de un minor

Tribunalul Constanţa a respins ca nefondată contestaţia formulată faţă de decizia pronunţată de judecătorul de cameră preliminară. Astfel, procesulfostului om de televiziune poate începe.

Magistraţii au dispus, definitiv, începerea judecăţii pe fond în dosarul fostului patron al OTV. Dan Diaconescu a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile. Tribunalul a respins ca nefondată contestaţia formulată de inculpat, iar procesul poate începe. Decizia este definitivă.

Diaconescu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. El a fost cercetat sub control judiciar pentru act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile. Ambele infracțiuni, au stabilit anchetatorii, au fost în formă continuată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită