Web Analytics
scris sâmbătă, 01.04.2023

Dan Barna, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni în timp ce se afla pe o trotinetă electrică

Dan Barna, fostul președinte USR, a fost implicat într-un accident rutier în Capitală, vineri seară, potrivit Realitatea PLUS. Acesta se afla pe o trotinetă electrică când a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni.

Dan Barna, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni în timp ce se afla pe o trotinetă electrică

Citește și: Un tren a lovit un tir. 4 oameni au fost răniți

„La data de 31 martie a.c., în jurul orei 19:10, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Bd-ului Ion Mihalache, au observat că o persoana de sex bărbătesc care traversa drumul public pe o trotinetă electrică, la intersecția cu str. Arh. Ion Mincu ar fi fost acroșată de un autovehicul aflat în mișcare.  În acest context, polițiștii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital. Atât conducătorul autovehicului, cât și conducătorul trotinetei electrice au fost îndrumați conform prevederilor legale.

Ulterior, în jurul orei 20:55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca, despre faptul că, la aceasta unitate sanitară s-a prezentat o persoană care a afirmat că în jurului orei 19:10, a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale.  La spital, precum și la fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea efectuării cercetărilor și pentru a stabili condițiile și împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație. În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a transmis poliția.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită