Web Analytics

DAN BARNA: „A fost depusă moţiunea de cenzură. Ne vom depune demisiile”

de | 3.09.2021 21:07 | Actualitate, Politica si Administratie

 

Dan Barna a anunţat, în această seară, după şedinţa Coaliţiei, că USR PLUS a depus moţiunea de cenzură împotriva guvernului Cîţu şi că la începutul săptămânii viitoare miniştrii USR PLUS îşi vor depune demisiile, potrivit Digi24.

Citește și: Începe recensământul urșilor din România

Anunţul a fost făcut după ce, în şedinţa Coaliţiei, Barna şi Cioloş le-au spus celor de la PNL şi UDMR că nu vor să demisioneze din Guvern şi că vor intra în Opoziţie doar dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă.

„Am încercat în şedinţa de Coaliţie să-i convingem pe colegii noştri însă aceștia au insistat să îl susţină pe Florin Cîţu”, a spus Dacian Cioloş în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a explicat că actualul premier nu mai este dorit sub nicio formă în funcţie dar că USR PLUS îşi doreşte să participe la guvernare în continuare alături de PNL şi UDMR.

Citește și: FLORIN CÎȚU: „Guvernul a aprobat Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny”

„Nu s-a discutat despre demisia miniştrilor, dar evident că la începutul săptămânii viitoare ne vom depune noi demisiile odată ce depunem această moţiune”, a declarat Dan Barna.

Articol preluat din ziarul bursa.ro

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Barna, Moștene, la alegerile viitoare sau anticipate o să luați voturi cât ALDE sau cât Pinochio…halal politicieni!!!

Ultimele articole