Web Analytics

Dacian Cioloș și-a dat demisia de la șefia USR

de | 7.02.2022 16:03 | Actualitate, Politica si Administratie

Dacian Cioloș și-a anunțat demisia din funcția de președinte al USR în cadrul ședinței Biroului Național al partidului. Președinte interimar al USR a fost numit Cătălin Drulă.

Anul trecut, pe 1 octombire, Dacian Cioloș a fost ales președinte al USR, în urma voturilor exprimate de membri. A câștigat cu o diferență de 695 de vouri în fața lui Dan Barna.

Citește și:Dacian Cioloș este noul președinte USR PLUS

Înainte de ședința BN de duminică, Dacian Cioloș le-a transmis membrilor USR, pe grupurile interne de comunicare, ca joacă cu demisia pe masă:

„Începem curând o întrunire a Biroului Național care are ca scop descoperirea cuvântului „demisie” în ultima noastră ședință. Vă spun eu ce am spus joi și voi spune și mâine, ca să fie foarte clar: dacă nu există susținere în BN pentru principiile și măsurile propuse, mandatul meu de președinte nu mai are sens. Și voi continua să lupt pentru acele principii alături de voi, ca simplu membru. Susțin 100% desecretizarea tuturor ședințelor de partid și transparentizarea trebuie să fie un deziderat permanent în politica noastră internă”, scrie digi24.ro.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *