Dacia Spring: Au apărut primele exemplare pe drumurile din Argeș

de | 21.11.2021 12:32 | Actualitate, Home

Dacia a început deja livrările primelor exemplare Spring în România, implicit. Livrările continuă până la finalul anului 2021.

Primul autoturism electric din România, Dacia Spring a ajuns și pe drumurile din Argeș, mai exact la Câmpulung.
Imaginile au fost surprinse pe pagina de socializare a cunoscutului fotograf Mihail Oprescu:

“Primul autoturism electric Dacia Spring a ajuns în Argeșul de Poveste! Și nu oriunde ci în minunatul oraș Câmpulung! Așadar, testăm Dacia Spring 100% electric în Muscel!

Un tur al Argeșului de Poveste cu Mihail Oprescu și Dacia Spring!”, a fost descrierea care a însoțit imaginile cu primul autoturism electric din România.

La jumătatea lunii octombrie, Dacia a livrat primele exemplare Spring. La nivel național, se preconizează că vor fi livrate peste 3.000 de unități Spring pană la finalul acestui an. În luna octombrie fuseseră deja înmatriculate 277 de unități.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...