Web Analytics

Dacia și Viitor Plus – parteneri de mediu la Mioveni

de | 5.12.2021 10:44 | Actualitate

Din această toamnă, 200 de arbori din speciile mesteacăn, stejar și frasin, 2000 de arbuști ornamentali și 3000 de butași de trandafiri vor înfrumușeța orașul Mioveni, materialul verde fiind plantat în cadrul unui proiect de mediu inițiat de Asociația Viitor Plus și  Automobile Dacia SA, în parteneriat cu Primăria Mioveni.

Citește și Argeș. 23 de persoane infectate cu Covid-19 și zero decese, în ultimele 24 de ore

În prezența reprezentanților celor doi parteneri inițiatori ai proiectului și ai conducerii adminisitrației locale a orașului Mioveni, acțiunea de plantare a demarat sâmbătă, 4 decembrie, în zona verde din vecinătatea Sălii Sporturilor Mioveni, unde a fost creată o perdea verde din mesteceni și frasini. La acțiunea de plantare au participat echipe de voluntari din cadrul Automobile Dacia SA și Asociației Viitor Plus, sprijiniți de reprezentanții SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni care au oferit logistică și expertiză în domeniu.

Citește și: Nori negri imobiliari se adună deasupra Primăriei Piteşt

Proiectul de mediu s-a desfășurat concomitent în mai multe zone ale orașului, unde prin intermediul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, arbuștii și trandafirii au fost plantați pe Bulevardul Dacia, în spațiile verzi din zona centrală a orașului, în parcurile din zona Catedralei “Sf. Apostoli Petru și Pavel”, Casei de Cultură a Sindicatelor, precum și în zona blocurilor M și H.

Rolul acestei campanii de plantare în zonele urbane este de a îmbunătăți calitatea aerului, de a reduce zgomotul și de a crește biodiversitatea în comunitate, precum și un îndemn la responsabilitate socială

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii