Dacia dă cele mai mari prime de Crăciun

de | 18.12.2014 11:28 | Politica si Administratie

Finalul anului aduce în societățile care își permit acest lucru mult așteptatele prime de Crăciun pentru angajați iar Argeșul nu face excepție de la regulă deși parcă de la an la an, cu câteva excepții, cuantumul acestor prime fie se reduce simțitor, fie devine nul. Pornind de la această realitate, iată unde și ce prime se mai dau la finalul lui 2014.

Constructorii de automobile primesc 850 de lei

Ca în fiecare an Dacia își recompensează cel mai bine angajații, prima de anul acesta fiind de 850 de lei net după cum ne-a informat Ion Iordache, viceliderul Sindicatului Automobile Dacia (SAD). Tot domnia sa ne-a spus că în celelalte unități din industria auto din județ care au organizații sindicale afiliate la SAD prima de Crăciun variază de la 300 la 600 de lei în funcție de fiecare contract colectiv de muncă în parte.

La Rafinărie, prime doar pentru cei cu copii

Din cei aproximativ 200 de oameni care mai figurează pe ștatele de plată ale Rafinăriei Arpechim doar cei care au copii minori primesc de Crăciun o primă de 240 de lei brut. Pentru ceilalți angajați nu există prime anul acesta potrivit informațiilor primite de la liderul Sindicatului Rafinorul, Ionel Popescu.

Nemții de la Lisa dau 300 de lei

La fabrica de cablaje pe care cei de la Lisa Draxlmaier o dețin la Pitești, prima de Crăciun este de 300 de lei brut. Aceasta după ce, inițial, patronatul german intenționa să ofere o primă de doar 150 de lei.

5 tichete cadou la Electroargeș

La fabrica de electrocasnice de la Curtea de Argeș, prima pentru angajați reprezintă anul acesta doar 5 tichete cadou în valoare totală de 50 de lei. Dat fiind faptul că la Electroargeș nu a curs niciodată cu prime consistente iar recent compania a rămas și fără patron prin decesul lui Cătălin Chelu, acordarea a doar 5 tichete cadou pentru aceste sărbători poate fi încadrată în normal.

Primă de 200 de lei la Ana IMEP

La Ana IMEP, societate controlată de George Copos prin ginerele său, Diego Prada, prima va fi de câte 200 de lei, plus un pachet cu produse specifice de sărbători, după cum ne-a declarat Florian Stănculescu (foto), liderul Sindicatului Liber Independent „Solidaritatea” din ANA IMEP.
Florin Silvestru

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii