Dacia a majorat prețul modelului SPRING cu 1.000 de euro

de | 9.11.2021 09:20 | Actualitate, Economie, Home

Dacia a decis să majoreze prețul modelului Spring, din motive ce țin de condițiile pieței și dificultățile pe care le traversează industria auto la nivel global. În România, versiunea superioară, singura care era disponibilă pe piața locală, costă cu 1.000 de euro în plus, începând din această lună, relatează profit.ro.

Citește și: DAPEROM – al doilea dealer auto din țară care a livrat primele mașini Dacia Spring

Dacia a făcut ceea ce clienții români nu se așteptau să facă, un gest care reprezintă răspunsul companiei la costurile crescute induse de criza de semiconductori. Modelul electric Spring va fi mai scump cu 1.000 de euro, astfel că prețul se apropie tot mai mult de pragul de 20.000 de euro. Începând din noiembrie, prețul de listă pentru Comfort Plus este 19.100 euro, față de 18.100 euro cât era prețul de lansare. În România, Spring nu a fost disponibilă cu versiunea entry-level, Comfort, care pe alte piețe avea un preț simțitor mai mic.

 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 comentariu

  1. “A majorat cu 1000 de euro in plus”? Era interesant daca majorarea era in minus. Sau…poate majorarea se face doar “in plus” ?!?!

Ultimele articole

Pateul de porc – doar 15% ficat de porc în compoziție
Pateul de porc – doar 15% ficat de porc în compoziție

InfoCons a realizat un studiu pe baza etichetelor produselor tip pate de porc ce se regăsesc pe piața din România. În total au fost analizate 40 de produse. Citește și: Exclusiv. Dezvăluirile comandantului scos la pensie: „Le-am spus colegilor de la Poliţia Mioveni că...

Argeș. Numărul infectărilor a depășit 1000, în ultimele 24 de ore
Argeș. Numărul infectărilor a depășit 1000, în ultimele 24 de ore

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 7,76 (ieri 6,35) -persoane...