Dacia a livrat în România primele 1.000 de unităţi din modelul 100% electric Spring

de | 3.11.2021 08:09 | Actualitate, Economie, Home

 

 

Primele 1.000 de vehicule Dacia Spring au fost deja livrate în România, la mai puţin de o lună de la demararea vânzărilor, a anunţat constructorul auto de la Mioveni, într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES. Conform companiei, aproape o treime dintre vehiculele livrate au ajuns în posesia unor clienţi din Bucureşti şi din judeţul Ilfov.

 

 

De asemenea, volume semnificative au fost înregistrate în judeţele Timiş, Iaşi, Cluj şi Braşov.Majoritatea covârşitoare a clienţilor (95%) au dorit să dispună şi de sistemul de încărcare rapidă la bornă de curent continuu, oferit opţional. Dacia Spring este echipat în serie cu un cablu mode 3 (7KW AC) pentru wallbox. În ceea ce priveşte culoarea preferată, albastru se află în top, cu o pondere de 40% din totalul vehiculelor livrate în luna octombrie.

 

Citește și: DAPEROM – al doilea dealer auto din țară care a livrat primele mașini Dacia Spring

Garanţia oferită este de trei ani sau 100.000 km pentru vehicul, respectiv de opt ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.Reprezentanţii constructorului precizează că livrările vor continua în mod susţinut către toţi clienţii care au lansat deja o comandă fermă.

La sfârşitul lunii octombrie, Dacia Spring înregistrase peste 30.000 de comenzi la nivel european.

Acest articol este despre: dacia spring,livrări,romania,uzina dacia

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...