Web Analytics

Dacia a livrat în România primele 1.000 de unităţi din modelul 100% electric Spring

de | 3.11.2021 08:09 | Actualitate, Economie

 

 

Primele 1.000 de vehicule Dacia Spring au fost deja livrate în România, la mai puţin de o lună de la demararea vânzărilor, a anunţat constructorul auto de la Mioveni, într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES. Conform companiei, aproape o treime dintre vehiculele livrate au ajuns în posesia unor clienţi din Bucureşti şi din judeţul Ilfov.

 

 

De asemenea, volume semnificative au fost înregistrate în judeţele Timiş, Iaşi, Cluj şi Braşov.Majoritatea covârşitoare a clienţilor (95%) au dorit să dispună şi de sistemul de încărcare rapidă la bornă de curent continuu, oferit opţional. Dacia Spring este echipat în serie cu un cablu mode 3 (7KW AC) pentru wallbox. În ceea ce priveşte culoarea preferată, albastru se află în top, cu o pondere de 40% din totalul vehiculelor livrate în luna octombrie.

 

Citește și: DAPEROM – al doilea dealer auto din țară care a livrat primele mașini Dacia Spring

Garanţia oferită este de trei ani sau 100.000 km pentru vehicul, respectiv de opt ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.Reprezentanţii constructorului precizează că livrările vor continua în mod susţinut către toţi clienţii care au lansat deja o comandă fermă.

La sfârşitul lunii octombrie, Dacia Spring înregistrase peste 30.000 de comenzi la nivel european.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole