Web Analytics
scris miercuri, 29.11.2023

Dacia a lansat a treia generație a modelului Duster

Dacia a lansat miercuri a treia generație Duster, pe care o prezintă ca având o imagine mai dură, capabilități off-road mai bune și tehnologii noi, care cresc și mai mult siguranța și confortul.

Dacia a lansat a treia generație a modelului Duster

Citește și: Grijă mare! Nu băgaţi spitalul de lux din Mioveni la Reanimare!


”More Duster Still Duster” este sloganul sub care Dacia a lansat miercuri a treia generație a SUV-ului său, lansat în 2010 și revizuit în 2017.Designul lui Duster este mai dur și mai asertiv, platforma CMF-B îmbunătățește experiența în mașină, iar versiunea 4×4 a lui All-New Duster duce capabilitățile sale off-road la noi culmi, spune Dacia. Noul Duster vine cu materiale mai durabile și sisteme de propulsie hibride, este plin de noi tehnologii pentru a crește și mai mult siguranța și confortul, adaugă producătorul român.

Citește și: Cine sunt argeșenii premiați la Prefectură


Noul SUV nu va dispune de motoare diesel. Duster 3 va fi echipat cu noi motorizări, inclusiv cu versiuni hibride. Prețul noii Dacii Duster ar urma să fie mai mare decât al modelului actual, însă nu ar trebui să depășească pragul de 20.000 de euro pentru modelul de bază, față de 17.990 de euro pentru versiunea ECO-G Essential în prezent. Presa de specialitate estimează că versiunea hibridă ar trebui să pornească de la 26.000 de euro.
Aproximativ 1.000 de SUV-uri Duster ies de pe liniile de producție de la fabrica Dacia din Mioveni, în fiecare zi – aproximativ unul în fiecare minut.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *