Web Analytics

Curtea de Argeș: Reținut după ce a fost depistat băut la volan de două ori

de | 11.11.2019 12:59 | Actualitate

 

În ultimele 72 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 534 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 143.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 46 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

De remarcat că în ziua de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au reţinut un bărbat de 31 de ani, din Mioveni, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept și refuz de recoltare de probe biologice.

Bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Basarabilor din municipiul Curtea de Argeș, fără a poseda permis de conducere. De asemenea, cu ocazia verificărilor, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest sau recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, cel în cauză mai fusese depistat în cursul lunii septembrie a.c., tot pe raza municipiului Curtea de Argeș, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și sub influența alcoolului. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii