Curtea de Argeș. Bătrân reținut după ce și-a bătut soția și și-a amenințat nepoții

de | 6.12.2021 15:43 | Actualitate, Home

În ziua de 05 decembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost solicitați, prin S.N.U.A.U. 112, să intervină la o stare conflictuală între membrii unei familii de pe raza de competență.

După parcurgerea procedurilor specifice cazurilor de violență domestică, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat de 73 de ani, din Curtea de Argeș, care și-ar fi agresat soția și și-ar fi amenințat nepoții. 

Citește și: S-a tras cortina peste Festivalul Internațional al Teatrului de Studio InterFest 2021

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, sub forma lovirii sau altor violențe și amenințare. 

În ziua de 05 decembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii au stabilit că bărbatul de 73 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat soția, de 72 de ani și, cu aceeași ocazie, și-ar fi amenințat nepoții.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. La fața locului intervin de urgență pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu doua autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. Momentan nu se cunosc...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...