Cursuri AOA pentru competențe în protejarea mediului

de | 5.05.2017 10:04 | Actualitate

protectia mediului 1

Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş organizează, începând cu luna mai 2017, cursul de specializare“Responsabil de mediu”, certificat de Ministerul Muncii, Familiei Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale în corelaţie cu cerinţele standardului ocupaţional.

Programul de formare profesională este organizat în conformitate cu OUG 195/2005 şi Legea 211/2011, având însă în vedere întreaga legislaţie în domeniu, actualizată.

În urmă absolvirii cursului, se vor dobândi următoarele competenţe: Gestionarea actelor normative de mediu; Elaborarea programului de management de mediu; Realizarea auditului intern; Întocmirea documentaţiei de management de mediu; Protejarea mediului; Coordonarea procesului de instruire în domeniul mediului; Raportarea activităţii de mediu.

Documente necesare înscrierii: copie carte de identitate; copie certificat de naştere; copie certificat de căsătorie (femei)/ dacă este cazul; minim copie diplomă BAC. Foto: Colegiul Tehnic Ana Aslan

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii