Web Analytics
scris joi, 17.08.2023

Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni s-au calificat în play-off

Joi, în ultimele două partide ale Turului 3 din Cupa României, FC Argeș s-a impus la limită, cu 2-1, la Vedița Colonești, echipă retrogradată din Liga 3 și reprimită în competiție. În timp ce CS Mioveni a trecut cu 5-0, în deplasare, de SCM Râmnicu Vâlcea, una dintre formațiile nou-promovate din Liga 4 și una dintre cele șapte câștigătoare ale Fazei Regionale.

Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni s-au calificat în play-off

Citește și: Starea fostului selecționer al României Christoph Daum, diagnosticat cu cancer, s-a înrăutățit

În  faza play-off a Cupei României, vor participa 32 de echipe, 24 calificate din Turul 3 și opt formații care joacă acum în prima ligă, adică Politehnica Iaşi, SC Oțelul Galați, Dinamo (nou-promovate), UTA Arad, FC Hermannstadt, FC Botoşani, Universitatea Cluj și FC Voluntari (echipa situate pe locurile 3-7 în ediția trecută a play-out-ul primei ligi). Meciurile din play-off sunt stabilite în jurul datei de 30 august 2023 și vor fi decise de FRF în urma unei trageri la sorți în care vor fi două urne. În Urna A intră cele opt echipe din prima ligă, iar în Urna B se vor afla cele 24 de formații calificate din Turul 3.

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Demisia Foamete,Stanciu,Pelicula,etc,echipa asta e varza,la cum joacă.Sper ca dupa meciul cu Țigări sa plecati toți.Gentea,ce faci,ca de o vreme dormi?!!mai tii minte cum fac ei poze cu Lupeta, în fața primăriei?s-au ti-au dat angajații m..e cu sprituri?

    Răspuns
  2. Demisia Foamete,Stanciu,Pelicula,etc,echipa asta e varza,la cum joacă.Sper ca dupa meciul cu Țigări sa plecati toți.Gentea,ce faci,ca de o vreme dormi?!!mai tii minte cum fac ei poze cu Lupeta, în fața primăriei?s-au ti-au dat angajații m..e cu sprituri?vii tu la anu,la noi,suporterii lui FC ARGES,la cerșit voturi,cu mâna intinsa

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *