Web Analytics
scris sâmbătă, 11.02.2023

Cunoscutul comentator sportiv Bogdan Socol a murit în timpul unui antrenament. Avea doar 42 de ani

Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, a murit ieri la vârsta de 42 de ani, din cauza unui șoc hipotermic. Bogdan Socol a suferit un șoc hipotermic în timpul unui antrenament, înot în ape înghețate. Nu a mai putut fi salvat.

Cunoscutul comentator sportiv Bogdan Socol a murit în timpul unui antrenament. Avea doar 42 de ani

Citește și: Lovitură de teatru cu Mausoleul Mateiaş ca decor. Câmpulungul poate pierde terenul de sub complexul muzeal

În ultimele luni, Bogdan Socol s-a pregătit constant în condiții extreme, în lacuri înghețate, ape cu temperaturi scăzute, inclusiv singur. Specialiștii îl atenționaseră să nu se mai aventureze pe cont propriu, însă a ignorat avertismentul.

Citește și: Mama băiatului mort pe şantierul lui Nicola Inquieto a cerut strămutarea dosarului din Argeş

Bogdan Socol a devenit cunoscut publicului din România comentând meciuri de fotbal și rugby la posturile Digi Sport, peste 2.500 de evenimente, după cum preciza chiar el pe site-ul personal. În 2017 a plecat, în urma unor divergențe cu cei din conducere, și a ales o carieră pe cont propriu.

Citește și: Cum poți supraviețui unui cutremur: trusa de supravieţuire pentru cutremur

Primii pași îi făcuse însă la Televiziunea Română, în primul an de facultate. A predat mai multe cursuri de comentator sportiv, a avut o emisiune de pronosticuri la postul B1, iar în perioada recentă a lucrat la un nou proiect, analiza și comentariul meciurilor pentru aplicația Flashscore. Bogdan Socol este autorul mai multor cărți cu temă sportivă, „100 de fotbaliști legendari”, „Jurnalul unui iubitor de fotbal”, „Jurnalul Cupei Mondiale 2018” sau „O sută de sportivi legendari”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită