Web Analytics
scris sâmbătă, 10.06.2023

„Cumetrele” au făcut senzație la Teatrul „Al. Davila”. Când mai urcă pe scenă la Piteşti

Spectacolul „Cumetrele”, care a avut premiera la Teatrul „Alexandru Davila” în weekendul 3-4 iunie, va mai fi jucat, ultima dată în această stagiune, pe 24 iunie, pe aceeași scenă din Pitești.

„Cumetrele” au făcut senzație la Teatrul „Al. Davila”. Când mai urcă pe scenă la Piteşti

Citeşte şi: La festivalul de folk de la Budeasa sunt aşteptaţi 5.000 de spectatori

Piesa ,,Cumetrele” este o comedie țesută din poveștile de viață ale celor douăsprezece personaje feminine, așa-zise prietene, care își dezvăluie adevăratele caractere invitate fiind la o seară de lipit timbre. Întâlnirea care trebuia să fie un prilej de bucurie devine un motiv real de eliberare a frustrărilor și de discuții aprinse.

Attila Vizauer, regizorul aflat la prima colaborare cu Teatrul ,,Alexandru Davila”, a optat pentru două distribuții la spectacolul ,,Cumetrele”, iar piesa de teatru a impresionat prin modul în care el a ales să scoată în evidență monologul fiecărui personaj. Pe acorduri simfonice, precedate de scurte momente de balet, mărturisile personajelor din textul lui Michel Tremblay creează o legătură puternică între scenă și public.

Prin urmare, spectatorii prezenți la teatrul din Pitești sâmbătă și duminică seara au răsplătit cu ropote de aplauze atât prestația actorilor, cât și originalitatea regizorului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...