Web Analytics

Cum va fi vremea zilele următoare

de | 12.04.2021 02:42 | Actualitate

Vremea va fi răcoroasă în următoarea săptămână, astfel că mercurul din termometre va ajunge la valori sub cele normale pentru această perioadă, arată prognoza meteo anunțată de Admnistrația Națională de Meteorologie (ANM).

Iată cum va fi vremea în perioada 5-18 aprilie

În Muntenia, după două zile ce vor fi caracterizate prin maxime, în medie, de 12…16 grade şi minime de 1…3 grade, vremea va deveni deosebit de rece în intervalul 7-9 aprilie, când media maximelor va scădea până în jurul a 9 grade, iar a minimelor va fi de -2…-1 grad.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Alina Gorghiu o pune la punct pe Diana Șoșoacă: „Parlamentul trebuie să facă legi bune. Nu e nevoie de circ”

 

 

 

Încălzirea vremii din 10 – 12 aprilie va apropia regimul termic de normalul perioadei prin valori medii ale temperaturilor maxime de 14…16 grade şi ale temperaturiilor minime de 1…4 grade. Ulterior, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi răcoroasă și nu sunt estimate oscilaţii termice importante, astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 13…15 grade și minime de 3…4 grade. În intervalul 6-8 aprilie și după data de 12 aprilie va fi mai ridicată probabilitatea pentru precipitații în general slabe cantitativ.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii