Cum va fi vremea în week-end. Ce au anunțat meteorologii

de | 29.01.2021 14:18 | Actualitate, Home

Meteorologii anunţă, vineri, precipitaţii mixte, polei şi intensificări ale vântului, până sâmbătă dimineaţă, la ora 10.00.

”Vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie şi lapoviţă şi local se va depune polei, îndeosebi în centrul, sudul şi estul ţării, precum şi la munte, la altitudini mai mici de 1400 m, determinând, parţial, topirea stratului de zăpadă existent. Cantităţile de apă vor depăşi, local, 15…20 l/mp, cu precădere în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali. În zona montană înaltă, mai ales la peste 1700 m, va ninge, iar vântul va avea intensificări, cu rafale, în general, de 60…70 km/h, spulberând zăpada”, a transmis, vineri, Administraţia Naţională de Meteorologie.

Informarea intră în vigoare vineri, la ora 18.00, şi este valabină până sâmbătă, la ora 10.00. 
CITEȘTE ȘI: Prefectul Emanuel Soare: „Şcolile se pot redeschide dacă rata de infectare este foarte scăzută”
Meteorologii precizează, însă, că astfel de fenomene se vor semnala şi în seara zilei de duminică (31 ianuarie), precum şi în noaptea de duminică spre luni (31 ianuarie / 1 februarie) în regiunile estice, sud-estice şi centrale, precum şi la munte, iar în prima parte a zilei de luni (1 februarie), mai ales în nord-estul teritoriului.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...