Web Analytics
scris luni, 05.09.2022

Cum va fi vremea în următoarele săptămâni. ANM a anunțat prognoza

Temperaturile se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă sau vor fi apropiate de cele normale, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada 5 septembrie – 3 octombrie a.c. .

Cum va fi vremea în următoarele săptămâni. ANM a anunțat prognoza

Săptămâna 05.09.2022 – 12.09.2022

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în extremitatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și centrale, iar în rest va avea o tendință spre deficit.

Citește și: Un băiețel din Iași este campion european la șah

Săptămâna 12.09.2022 – 19.09.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, nordice și centrale.

Săptămâna 19.09.2022 – 26.09.2022

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Citește și: Ministerul Sănătății a transmis o serie de recomandări privind igiena în unităţile de învăţământ, în contextul pandemiei cu SARS-COV-2 şi al apropierii sezonului gripal

Săptămâna 26.09.2022 – 03.10.2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a țării.

Sursa foto: playtech.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...