Web Analytics
scris miercuri, 04.10.2023

Cum te poți înscrie la Concursul Național de Satiră „Tudor Mușatescu” de la Câmpulung

Festival Național – Concurs de Satiră Socială „Tudor Mușatescu”, organizat la Câmpulung, în perioada 1-17 noiembrie, de Casa de Cultură care îi poartă numele celebrului poet, prozator, dramaturg și umorist român născut în Muscel.

Cum te poți înscrie la Concursul Național de Satiră „Tudor Mușatescu” de la Câmpulung

Potrivit unui comunicat transmis de Casa de Cultură, concursul, aflat la ediția a XXX-a, este structurat pe trei segmente: Epigramă (două epigrame cu tema „Buricul pământului” și două cu temă liberă), Poezie umoristică (o singură poezie, la alegere, parodie după poezia „Înserare în odaia albă”), schiță umoristică cu tema „În balta politicii” (cel mult două pagini). Atenție, nu se admit lucrări care au mai fost publicate sau prezentate în alte concursuri.

Lucrările se vor trimite în perioada 5-21 octombrie la adresa Casei de Cultură „Tudor Mușatescu” (strada Negru Vodă, nr. 164, etaj 2, Câmpulung, Argeș), cu specificația că sunt pentru Festivalul Național-Consurs de satiră socială „Tudor Mușatescu”, în trei exemplare pentru fiecare segment. În plic se va atașa alt plic cu parola și cu datele de identificare ale participantului (nume, prenume, adresă e-mail, nr. telefon).

Citește și Lecţia de istorie. Primul iubit al divei americane Marilyn Monroe a fost un român

În perioada 1-10 noiembrie vor fi jurizate lucrările de către personalități ale satirei românești, iar între 15-17 vor avea loc Festivitatea de Premiere și Gala Laureaților, perioadă pentru care cazarea și masa pentru participanți vor fi suportate de organizatori, iar participanții vor suporta cheltuielile de transport.

Se vor acorda Marele Premiu, Trofeul „Tudor Mușatescu”, trei premii pentru epigramă, trei premii pentru poezie umoristică, trei premii pentru schiță umoristică, Premiul special oferit de Casa de Cultură „Tudor Mușatescu”, Premiul Special oferit de Clubul Umoriștilor Musceleni și diplome de participare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *