Web Analytics

Cum să te joci la sloturi ca o persoană inteligentă

de | 2.05.2022 13:52 | Actualitate

Sloturile sunt o soluție foarte distractivă pentru momentul când ai nevoie de puțin divertisment în cazino. Cu toate acestea, nu sunt cea mai bună variantă de joc pentru a realiza și un profit destul de mare. Sloturile sunt cele care te distrează și sunt concepute pentru asta. Dar dacă vrei să faci și bani jucând la ele, trebuie să fii puțin mai inteligent decât restul jucătorilor. Probabil te-am făcut puțin curios spunându-ți că există totuși soluții de profit. Iată ce trebuie să faci pentru a te asigura că joci inteligent la sloturi.

Nu juca cu bani pe care nu îți permiți să îi pierzi

Un lucru pe care nu trebuie să îl faci niciodată atunci când joci la sloturi este să încerci să îți recuperezi pierderile. De cele mai multe ori, un jucător care continuă să joace pentru a recupera bani pierduți, o face din cauza unei presiuni pe care o simte. Chiar dacă te joci la 40 Super Slot sau orice alt joc, această presiune poate proveni și din faptul că ai pariat și pierdut unele sume de bani pe care nu ar fi trebuit sub nicio formă să le pierzi. De aici apare și presiunea și nevoia de a continua să joci sperând că vei putea recupera acești bani înapoi.

Știm că pare destul de ușor să spunem că banii nu ar trebui pariați fără măsură, iar practica este ceva mai dificilă, dar dacă asculți sfaturile noastre, vei vedea că nu este atât de greu. Tot ceea ce trebuie să faci este să înțelegi care sunt acele sume de bani ce pot fi cheltuite și pierdute la cazino și niciodată să nu pariezi mai mult decât acele sume. Iar pentru a afla care este suma ce ți-o permiți să o pariezi, vei avea nevoie de un plan de buget. Acest plan trebuie să cuprindă două categorii de bugete și limite pentru fiecare dintre ele.

Trebuie să stabilești foarte clar câți bani vei putea să investești în această plăcere de a paria. Indiferent de acea sumă, trebuie să încerci să profiți de ea cât poți de mult și să nu încalci niciodată barierele. Dacă ai 1000 RON pe lună, încearcă să împarți acești bani la 10 sesiuni de gambling în luna respectivă. Adică 100 RON pentru fiecare sesiune. Nu pleca niciodată cu mai mulți bani la tine, nu lua cardul cu tine și în niciun caz nu te împrumuta de bani de la alți jucători sau persoane care s-ar putea folosi de o astfel de slăbiciune. Dacă ai pierdut cei 100 RON, părăsește cazinoul.

Ține evidențe

Evidența tuturor sesiunilor de gambling te poate ajuta să contorizezi toți banii pe care îi investești în hobby-ul tău, dar mai important decât atât, te poate ajuta să îți și perfecționezi strategia de joc. Dacă în evidența din această jumătate de an de jocuri la cazino, observi că 90% dintre sesiunile de sloturi au fost pierdute și că nu ai obținut profit de pe urma lor, o decizie înțeleaptă ar fi să nu mai participi la astfel de sesiuni pentru o perioadă sua pentru totdeauna. Nu vei putea face acest lucru dacă nu ții evidența scrisă deoarece vei uita ce s-a întâmplat în fiecare sesiune din ultima perioadă.

Pentru a ține o evidență corectă asupra tuturor proceselor de betting, a tuturor banilor pe care i-ai cheltuit de-a lungul unei perioade de timp sau a câștigurilor și pierderilor, trebuie să găsești o metodă care îți place pentru a nota totul. Unii jucători profesioniști se folosesc de o agendă privată sau de un document digital unde notează absolut fiecare aspect legate de câștigurile realizate la cazino și de câștigurile din fiecare sesiune. Un jucător profesionist poate chiar să țină un jurnal unde notează mereu detalii despre ce greșeli a făcut în cazino și cum au influențat acestea sfârșitul sesiunii.

Evidența cheltuielilor te ajută să nu depășești niciodată suma pe care ți-ai propus să o joci. Poți calcula valori totale ale unor sume de bani și poți să știi mereu dacă îți permiți să mai pierzi bani sau cel puțin să riști mai mult la cazino.

Învață cum funcționează mașinăriile

Dacă nu le poți cuceri, măcar încearcă să fii cel mai bun prieten al acestor jocuri de cazino pe care cu toții le știm sub numele de sloturi. Jocurile de păcănele nu vor fi niciodată suficient de bune încât să te poți baza pe ele pentru profit. Ceea ce poți face în schimb este să încerci să înțelegi cum funcționează și astfel să fii pregătit pentru orice scenariu ar putea să apară în timpul sesiunii tale de joc.

Citește și: Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute din meditații

Terbuie să știi care sunt cele mai bune sloturi pe care le poți juca, să știi ce înseamnă RTP, să joci numai la sloturi care îți oferă șanse mai mari de câștig și să nu uiți niciodată că sloturile sunt perfect pentru a te distra și nu pentru a câștiga pe termen lung.

Concluzie

Cum să te joci la sloturi ca o persoană inteligentă? Urmează sfaturile noastre și creează-ți propria strategie de joc. Profită de ceea ce îți pot oferi sloturile și nu te baza niciodată pe promisiunea câștigurilor mari.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *