Web Analytics

Cum să te bucuri de soare fără bătaie de cap

de | 13.07.2022 16:20 | Actualitate, Home

Vremea frumoasă vine la pachet cu câteva situații cu care cu toții ne confruntăm. Fie ca e prea cald, fie că pielea noastră este mai sensibilă și se arde cu ușurință, pentru toate există soluții la îndemâna tuturor. Mai jos, am detaliat câteva piese și produse care nu ar trebui să îți lipsească atunci când ieși afară în zilele însorite.

1. Ochelarii de soare

Un accesoriu care ar trebui să fie pe lista oricărei persoane atunci când iese din casă, sunt într-adevăr ochelarii. Intră pe site-ul Fashion Days și descoperă varietatea de forme și culori. Verifică dacă lentilele au filtru anti-UV sau sunt polarizate, acestea din urma având rolul de a reduce reflexiile și a fi de ajutor, spre exemplu, atunci când conduci sau ieși la o plimbare cu barca. În ceea ce privește mărimea lentilei, asigură-te că acoperă toată suprafața ochilor, pentru a-i proteja. În funcție de forma feței, poți opta pentru diferite forme ale ramelor, astfel încât să te avantajeze și să îți scoată trăsăturile în evidență. Pentru a te bucura de ei mai mult timp, evită să folosești acetona sau dezinfectant pentru a-i curăța. Achiziționează spray-uri special dedicate, împreună cu un material din microfibră cu care să îi cureți.

2. Rochia

Când vine vorba de trend-uri, este ceva ce nu se demodează niciodată și anume, rochia. Într-adevăr se mai schimbă croiul, însă chiar și acest aspect este discutabil. E normal atunci când porți o rochie sau vrei să îți cumperi una, aceasta să urmeze linia corpului tău. Pe Fashion Days vei găsi modele pentru toate gusturile și pentru toate stilurile. Îndrăznește să porți bretele multiple pe umeri și decolteu, piese transparente, volane sau straturi de tul. Cu siguranță vei atrage toate privirile și vei fi o sursă de inspirație. Alege dimensiunea care consideri că ți se potrivește, dar nu uita să adaugi pe lista ta și o pereche de sandale pentru a-ți întregi outfit-ul. Clar nu vei da greș nici cu cizmele înalte cu pene, jambiere din dantelă și ciorapii brodați.

3. Protecția solară

Pe cât de plăcut este să fii mângăiat de razele soarelui, pe atât de nociv poate fi pentru pielea ta. Poate produce arsuri care nu sunt deloc plăcute și pot îmbatrâni pielea prematur, ceea ce nimeni nu își dorește. Pentru a evita efectele neplăcute, folosește o cremă cu factor de protecție. Dacă totuși ai neglijat acest aspect, calmează-ți pielea cu un duș rece, o cremă calmantă pe bază de aloe vera sau cu ceai de mușețel. Încearcă să nu te scarpini și în niciun caz să nu spargi bășicile dacă s-au format. Lasă-le să se spargă singure pentru a nu înrăutăți iritația și se vor vindeca de la sine.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole