Web Analytics

Cum să porți o rochie de seară în anotimpul rece

de | 6.02.2023 17:28 | Actualitate, Home

Ocaziile formale nu par să aibă același calendar social ca și vremea caldă. Când vremea este mai răcoroasă, pentru a rămâne la căldură în rochii elegante de seară este nevoie de puțină strategie. Haina ta de iarnă de zi cu zi probabil că nu va fi suficientă.

Poți să îți păstrezi look-ul la modă și să rămâi încălzită în același timp, asociind materialele potrivite, cum ar fi o haină de blană sau o haină de lână, cu straturi, colanți ușori căptușiți și lenjerie intimă. Să aruncăm o privire asupra modului de accesorizare a rochiei formale de seară pentru vremea mai rece.

Ce să porți peste rochia ta

Cheia pentru a-ți păstra stilul intact în timpul lunilor mai reci este reprezentată de straturile de lux inteligente. Poți purta o eșarfă sau un bolero, atâta timp cât este vorba de materialul textil potrivit. Pentru o ținută formală cu rochii elegante, caută blană, satin, piele sau lână.

Haină de blană

Un wrap din blană poate crea un look foarte șic atunci când este asortat cu o rochie strălucitoare. Este amestecul perfect de moale și tare. Sclipiciul, mărgelele și alte ornamente strălucitoare dau un aspect metalic care este considerabil atenuat cu blana adevărată.

Ia în considerare o rochie de culoarea aurului roz sau a șampaniei, asortată cu o haină de blană de culoare deschisă. Blana poate fi greu de tras pentru stilul de zi cu zi. Dacă mori de nerăbdare să te învelești în ceva confortabil, un eveniment formal de iarnă este o ocazie perfectă.

Jachete

Dacă wrap-urile nu sunt stilul tău, sau dacă îți vei petrece majoritatea timpului în interior cu mai puține straturi, jacheta potrivită poate fi o alegere bună pentru a călători spre și de la evenimentul tău. Pentru rochii elegante, o jachetă din piele este o notă clasică.

Șal

Pentru un strat mai ușor pe care îl poți purta la nevoie pe parcursul serii, alege un șal. Este un pulover tăiat care se potrivește ca un cardigan, dar este stilizat ca o ținută formală. Un șal de satin sau ceva confortabil făcut din lână pot fi ambele alegeri bune pentru evenimente formale.

Paltoane

Pentru o haină mai grea, un palton clasic din lână cu o lungime mai lungă, la jumătatea coapsei, oferă un look formal sofisticat cu rochii elegante. Deoarece nu vei purta paltonul toată seara, alege o culoare neutră închisă tradițională, cum ar fi negru, albastru marin sau gri.

Ce să porți sub rochii

Când ne gândim la vremea rece, atenția noastră se îndreaptă întotdeauna mai întâi către straturile superioare. Dar poți realiza multe cu straturile inferioare ascunse. Fă-ți rochiile formale mult mai călduroase schimbând lenjeria de corp obișnuită cu varietăți căptușite cu fleece.

Înlocuiește picioarele goale pentru o acoperire transparentă

Dacă ai suferit la evenimentele formale cu pielea goală pentru că ai crezut că purtarea ciorapilor este un look învechit, te rugăm să te răzgândești. Chiar și ciorapii destul de ușori, care sunt transparenți și în ton cu pielea, pot oferi un strat suplimentar de căldură. Dacă rochia ta îți permite, poart-o cu o pereche de colanți mai groși sau chiar optează pentru cei căptușiți cu fleece, dacă poți profita de un look negru opac.

Straturi suplimentare de lenjerie de corp

Dacă obișnuiești să porți un sutien și chiloți cu ținuta ta formală, ia în considerare o acoperire mai completă. Lucrul grozav la rochii elegante de iarnă este că mânecile lungi și decolteurile mai înalte se potrivesc cu aspectul, oferind mai multă acoperire pentru a-ți umple straturile inferioare cu lenjerie de lungime întreagă și shapewear căptușit.

Cum să accesorizezi ținutele formale pentru căldură

Vremea rece necesită câteva accesorii în plus. Alege-ți cu înțelepciune accentele vestimentare, în funcție de vreme. Pentru straturi pe care le poți purta în timpul călătoriei, gândește-te la o căciulă, mănuși și o eșarfă. Iar pentru căldură pe timpul nopții, alege încălțămintea potrivită.

Poți să îți asortezi accesoriile la stilul specific al rochiei tale, dar dacă plănuiești să participi la câteva evenimente formale în timpul vremii mai reci, poți face alegeri mai inteligente investind în culori neutre, închise la culoare, de calitate superioară.

Ia-ți mănușile potrivite

Investește într-o pereche de mănuși din piele de înaltă calitate pentru călătorii în aer liber sau mănuși lungi, din satin, care să îți completeze rochia, pentru a adăuga acoperire pe care să o poți purta toată noaptea. Ia în considerare modul în care mănușile se vor potrivi cu inelele și brățările care fac parte, de asemenea, din ansamblul tău formal.

Adaugă o căciulă

O căciulă de lână sau de blană poate fi o completare elegantă a garderobei tale formale de iarnă. Este același concept de adăugare a unor texturi neașteptate, cum ar fi o ornamentație de pene la o pălărie de lână, care face ca pălăria potrivită să fie la modă.

Optează pentru o eșarfă de lux

Moliciunea incredibilă a unei eșarfe din cașmir poate fi atingerea perfectă de confort pentru ținuta ta formală de iarnă. Eșarfele sunt în regulă atâta timp cât sunt de lux. O eșarfă supradimensionată transparentă sau satinată poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a adăuga o acoperire ușoară pentru a fi purtată toată seara.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *