Web Analytics

Cum s-a petrecut accidentul mortal cu trei mașini din Argeș

de | 8.01.2023 12:30 | Actualitate, Home

Trei mașini s-au ciocnit sâmbătă după-amiaza, în comuna argeșeană Godeni. Unul dintre șoferi a intrat în stop cardio-respirator și a murit în ciuda manevrelor de resuscitare. Detalii, AICI.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Berevoești, care conducea un autoturism pe DN 73C, pe raza localității Godeni, din direcția Câmpulung către Curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de un bărbat de 41 de ani, din Curtea de Argeș.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un al treilea autoturism, condus în aceeași direcție de mers de un bărbat de 77 de ani, din Corbi.

Cel de-al treilea autoturism a fost proiectat în glisiera metalică de protecție, glisieră ce l-a rănit pe conducătorul vehiculului, care a intrat în stop cardio-respirator”, a transmis IPJ Argeș.

Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.

Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Citește și Un camion cu anvelope s-a răsturnat pe o șosea din Argeș

Dosar pentru ucidere din culpă

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *