Web Analytics
scris vineri, 14.04.2023

Cum mai arată, la 78 de ani, Robert Powell, actorul din filmul „Iisus din Nazaret”. Cu ce se ocupă

Filmul „Iisus din Nazaret”, regizat de Franco Zeffirelli în 1977, este considerat astăzi un clasic al genului și a avut un impact hotărâtor asupra carierei actorului Robert Powell.

Cum mai arată, la 78 de ani, Robert Powell, actorul din filmul „Iisus din Nazaret”. Cu ce se ocupă

Citește și: Până la ce oră se ține postul negru în Vinerea Mare

Powell, în vârstă de 78 de ani, spune că pentru acest film a dorit să ofere o portretizare cât mai credibilă a lui Iisus, așa că a petrecut mult timp citind și studiind textele biblice și istorice pentru a înțelege mai bine atât personajul, cât și mesajul său.

Într-un interviu el a declarat că unii oameni au ajuns chiar să-l confunde cu Iisus. „Odată, eram în Venezuela, filmam un serial italian, chiar în perioada Paştelui. Colegii mei, care erau catolici, au fost la slujbă, iar când s-au întors au început să râdă de mine şi mi-au spus: «În altar nu au o icoană, imaginea pe care o venerează este a ta». Era o poză dintr-o revistă“, a spus actorul, potrivit realitatea.net.

Robert Powell este căsătorit cu Barbara Lord, de 48 de ani, pe care a întâlnit-o în culisele unei emisiuni la BBC. Cei doi s-au căsătorit cu puțin timp înainte de începerea filmărilor la „Iisus din Nazaret”. Împreună, ei au un băiat și o fată, precum și un nepot pe nume Oscar, despre care Robert Powell a spus că „i-a schimbat lumea“. Franco Zeffirelli a fost nașul de botez al primului copil al cuplului.

Actorul are și doi câini pe care îi consideră copiii săi.

În fine, îi place berea nefiltrată şi a spus într-un interviu pentru express.co.uk că nu poate trăi fără Google Maps. „Cred că Google Maps este genial, deoarece înlătură stresul atunci când mergi într-un loc nou, indiferent dacă mergi pe jos sau cu mașina” – a declarat Powell.

(sursa foto: Profimedia)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *