Web Analytics

Cum explică IPJ Argeş gestul poliţistul surprins dormind în maşina de serviciu

de | 2.09.2017 08:28 | Actualitate

politistsomn02Un poliţist argeşean a fost surprins, în această dimineaţă, în timp ce dormea în maşina de serviciu, pe care o parcase în zona autogării. Imaginea cu omul legii făcându-şi somnul de frumuseţe în timpul serviciului a fost imortalizată de un piteştean, acesta din urmă postând fotografia pe Facebook, pe grupul Info Trafic.

Imediat au apărut şi reacţiile din partea şefilor poliţiei argeşene. Într-un comunicat transmis site-ului instituţiilestatului.ro, oficialii IPJ Argeş afirmă că poliţistul incriminat suferă de cancer la rinichi, că i s-a fãcut rău când a intrat în tură şi a crezut că îşi revine dacă se odihneşte.
“Dacă primiţi această fotografie… să ştiţi că, în urma verificărilor noastre, pentru a vă răspunde cu claritate eventualelor solicitări, am aflat următoarele: Colegul nostru lucrează în cadrul IPJ Argeş, a intrat în serviciu în această dimineaţă, iar în momentul în care a ajuns în teren i s-a făcut rău. Iniţial colegul lui a vrut să-l ducă la spital, dar el a spus că poate îşi revine şi ulterior, văzând că starea nu i se îmbunătăţeşte a acceptat în cele din urmă. Poliţistul este în evidenţele medicului unităţii cu afecţiuni medicale ( tumoră la rinichi), dar cu toate acestea insistă să şi facă serviciul”, a transmis IPJ Argeş. Oare e normal ca un poliţist bolnav de cancer să meargă în ture pe teren?

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii