Web Analytics

Cum a riscat vicele Câmpulungului să fie demis de primăriţă

de | 25.02.2021 13:07 | Actualitate, Politica si Administratie

În urmă cu vreo două decenii și jumătate, pe vremea când la Câmpulung viceprimarul era profesor (ca și cel de acum), o întâmplare a devenit virală (pe atunci nu se folosea acest termen pentru ceva ce e rapid răspândit pe rețelele media). Un drum din municipiu fusese blocat din cauza condițiilor meteo, iar primarul i-a cerut secundului să se ducă acolo şi să ia măsuri pentru rezolvarea problemei. Iar vicele i-a spus că e deja acolo, moment în care a intervenit replica de neuitat: ”Cum ești tu acolo, când eu sunt aici și tu nu ești?!”. Cam așa a stat situațiunea și vinerea trecută, de dimineață, atunci când matinalii Câmpulungului cădeau ca popicele pe suprafața poleită a orașului. Vicele profesor s-a trezit ca pentru școală, iar în timp ce elevii erau la prima oră, deja căzuți, a anunțat că ”e pe teren și se circulă bine, tot personalul de pe teren fiind concentrat pe trotuare”.
Adică s-a intervenit după ce alunecase tot poporul… Riscant pentru vicele Nicolae Zaharia (foto), în condițiile în care se știe că primărița Lasconi demite subordonați și nu numai pentru mai puțin de atât!
C.I.B.

Citește și USR-PLUS şi PNL conduc municipiul Câmpulung / Elena Lăsconi şi-a ales viceprimarul: pe profesorul liberal Zaharia

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii