Web Analytics
scris luni, 19.02.2024

Cum a fost găsit bărbatul dispărut din Mușătești. Polițiștii au urmat o cărare prin pădure

Polițiștii argeșeni au fost în alertă duminică, 18 februarie, după ce un bărbat de 34 de ani a plecat de la domiciliul său din Mușătești, subiect prezentat AICI.

Cum a fost găsit bărbatul dispărut din Mușătești. Polițiștii au urmat o cărare prin pădure

Primele verificări i-au determinat pe polițiști să creadă că bărbatul s-ar fi îndreptat către o zonă împădurită din apropierea locuinței. Au plecat în căutarea lui polițiști ai secțiilor Domnești și Curtea de Argeș, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș – Serviciul Acțiuni Speciale, jandarmi și pompieri argeșeni, dar și persoane din cadrul comunității locale.

Doi polițiști ai Secției din Domnești au observat însă o cărare de urme în zona împădurită. Au urmat-o și au ajuns pe un traseu ocolitor față de cel estimat inițial. Așa l-au găsit pe bărbat la circa 40 de minute de mers față de locul de unde a plecat, cu o problemă la un picior. Bărbatul a fost adus la drum, consultat de un echipaj medical și transportat la spital.

Mulțumim tuturor celor care au sprijinit demersul pentru căutarea bărbatului și felicităm pe cei doi colegi care, datorită modului în care au abordat căutările, au reușit să îl găsească”, a transmis IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *