Web Analytics

Culisele arestării pentru şantaj a patroanei de la Badrom Service

de | 31.10.2019 13:37 | Dezvăluiri

# Aurelia Bădulescu a dat avans pentru o vilă pe care n-a mai cumpărat-o, dar nici n-a vrut să mai plece din ea # Victima este Claudia Păun, o femeie care a acceptat să vorbească despre întregul calvar pe care a trebuit să-l suporte
Arestare cu surle și trâmbițe, la finele săptămânii trecute. Aurelia Bădulescu, patroana de la service-ul Badrom din Pitești, a fost reținută 24 de ore sub acuzația de loviri și alte violențe, plus șantaj. Femeia a fost încătușată, după cum suna și comunicatul de presă al IPJ Argeș, pentru că ar fi bătut o piteșteancă în vârstă de 41 de ani, pe fondul unor neînțelegeri privind achiziționarea unei vile. Iată povestea și culisele ei.

Miza scandalului – o superbă vilă scoasă la vânzare în Mușătești

După bătaia încasată de la patroană, victima a mers şi a scos certificat medico-legal. Apoi a făcut plângere la Poliţia Municipiului Piteşti, reclamând că a fost agresată şi şantajată. Victima a spus că patroana de la Badrom a ameninţat-o că îi va da foc casei și că o linșează, dacă nu înapoiază dublul avansului, asta după ce nu a mai cumpărat vila la termenul stabilit prin contract notarial, deși, între timp, a locuit acolo și a început să facă modificări la imobil. Pe numele ei a fost emisă ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore, fiind introdusă în arestul IPJ Argeş. Însă la finalul mandatului de 24 de ore a fost eliberată, împotriva sa fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. I s-a pus în vedere că nu are voie să ia legătura în vreun fel cu victima. De asemenea, Aurelia Bădulescu are de respectat şi alte obligaţii, între care şi aceea de a se prezenta la organele judiciare ori de câte ori va fi chemată. În cazul în care va încălca măsurile, riscă să fie înlocuit controlul judiciar cu arestul preventiv.
Am stat de vorbă cu persoana care i-a făcut plângerea la poliție patroanei de la Badrom Service din Pitești. E vorba de Claudia Păun, cea care ne-a relatat întreaga poveste, demnă de un scenariu de film. Totul a plecat de la un anunț pus pe site-urile specializate în vânzări imobiliare, dar și în presă, pentru vânzarea unei vile impunătoare în comuna Mușătești. Casa, impozantă, complet mobilată și utilată, cu 4.700 mp curte, a stat multă vreme la vânzare. Asta și pentru că avea un preț care nu era accesibil oricui (62.000 euro), așa că proprietarii au apelat și la o agenție imobiliară și au găsit… cumpărătoarea. Ce a urmat, este coșmarul oricui ar vrea să își vândă casa.

„Mi-a spus să îi dau cheile de la vilă că are probleme cu soțul și doarme în cimitir”

„Aveam casa la vânzare și m-au sunat de la agenție că este cineva care vrea să o vadă. Am luat legătura cu doamna respectivă, am mers să îi arăt casa, a zis că îi place și mă contactează. La câteva zile a zis că vrea să o mai vadă o dată, am mers din nou, după care m-a rugat să caut un notar, să mergem să facem o promisiune bilaterală de vânzare-cumparare. A motivat că vrea casa, dar nu are toți banii și am hotărât de comun acord să mergem a doua zi la notar. Acolo ne-a dat arvună suma de 8 mii de euro, cu promisiunea ca, până la data de 12 octombrie a.c, să ne dea diferența. În caz contrar ea pierdea avansul, iar noi, vânzatorii, dacă ne răzgândeam, conform contractului, eram obligați să îi înapoiem dublu avansului, respectiv 16 mii de euro. La câteva zile după încheierea antecontractului, doamna m-a sunat și m-a rugat să îi dau cheile să locuiască acolo, pe motiv că are mari probleme cu soțul și că doarme la o prietenă, în cimitir. I-am dat cheile, dar i-am explicat că am lucrurile personale acolo, să nu se întâmple ceva și să nu aducă nicio modificare imobilului, până la încheierea tranzacției, respectiv până nu achită casa. La o săptămână după, am mers acolo să duc boabe la câini și am găsit-o în curte cu un domn, cu care vorbea să vină cu un picamăr să dărâme scările care duc spre casă. I-am amintit că nu are voie să facă nicio modificare, iar când am urcat în casă, am găsit mulți saci de gunoi cu haine, tablourile copiilor, încălțăminte, telecomenzi, pilote etc., peste care erau resturi de mâncare și mucuri de țigară. Mi-a reproșat că este casa ei și că trebuia să mi le iau, de aia le-a aruncat. Pe terasa din spate am găsit toată gresia scoasă, pe motiv că vrea să pună gazon pe terase. I-am luat cheile și i-am zis că ne întâlnim la notariat la data stabilită, când ne dă diferența de 47 de mii de euro până la suma de 55 de mii de euro, cât ne-am înțeles în final. Iar din acest preț final, ea îmi dăduse un avans de 8 mii”.

“Mi-a trimis mesaje cu subînțeles de amenințare, jigniri, m-a șicanat în trafic, motiv pentru care am filmat-o și am apelat 112”

”După acest episod, a început să trimită mesaje cu subînțeles de amenințare, jigniri, m-a șicanat în trafic, motiv pentru care am filmat-o și atunci am apelat 112. Doamna Bădulescu a mai cerut încă odată să vadă casa înainte de termenul final și atunci i-a zis agentului imobiliar că pe data de 11 octombrie ne vedem la notar, că va achita casa, dar cu condiția să fac curat unde a scos ea gresia, să scot toți tuii (brazii) din curte și să dărâm treptele casei, pe motiv că nu îi mai plac. Agentul i-a spus că nimeni nu ar accepta să își distrugă casa și că, după ce o va achita în integralitate, poate face ce modificări vrea. În data de 11 am stabilit să mergem cu toții la notar, unde aceasta a susținut că vrea să mai vadă încă o dată casa, să vadă dacă i-am dărâmat scările casei și dacă am scos pomii din curte, făcând discuții neprincipiale. În final a ieșit cu soțul afară și se certau pe bani, ca apoi să recunoască faptul că nu este în posesia sumei”.

”M-a trântit la pământ de față cu copilul. M-a lovit cu pumnii și mi-a smuls o șuviță de păr din cap”

”Când coboram de la notariat, pe scări i-am zis doamnei să facă rost de diferența de bani și să vină să îi dau casa, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior am repus casa la vânzare, a văzut și a venit la mine la bloc însoțită de un bărbat. Eu mă aflam pe bancă, împreună cu copilul de 2 ani. Avea o lamă de sticlă sau plastic în mână, zicea că mă tunde; m-am ferit și m-a tăiat puțin la frunte și pe mână. A început să mă tragă de păr, m-a trântit la pământ, m-a lovit cu pumnii, mi-a smuls o șuviță de păr din cap. În timp ce mă lovea, striga să îi dau 16 mii de euro, respectiv dublul avansului, că nu am respectat noi contractul. Altfel dă foc casei și mă mutilează. M-a amenințat că plătește toți banii ca să mă linșeze. În tot acest timp, copilul, care era lângă noi, țipa: «Mami, mami!». La plecare mi-a zis că am termen până a doua zi să îi duc banii, în caz contrar dă foc la casă și mă linșează. Îmi tot repeta: «Tu te pui cu noi, cu familia Bădulescu? Aduc tot IPJ-ul peste tine!». Și chiar mi-a pomenit niște nume, spunându-mi că ea are relații, oameni pe care, când vin la ea la firmă, îi așteaptă cu pâine și sare. Apoi m-a scuipat și m-a înjurat… Mai menționez că în timpul în care am lăsat-o să locuiască acolo, în vila mea din Mușătești, aceasta a început să facă modificări imobilului și a adus alte persoane pentru a le prezenta casa de vânzare, pe suma de 85 de mii de euro. Deci, ea aștepta să găsească client, să câștige 30 de mii euro și să ne dea nouă diferența până la 55 de mii”.

Patroana de la Badrom s-a ales cu dosar de ultraj după ce a muşcat un poliţist

Trebuie spus că s-a mai depus o plângere la Poliția Mușătești împotriva Aureliei Bădulescu, într-un dosar pentru distrugere și furt, pentru că din gospodărie au dispărut o drujbă și alte scule. Dar partea culminantă din tot filmul a ceea ce trebuia să fie pur și simplu vânzarea unei case frumoase, pentru relaxare și zile senine, a fost atunci când, după ce a bătut-o pe proprietară, patroana a mușcat un polițist și l-a pocnit peste față pe colegul acestuia, aruncând în ei cu casa de marcat și capsatorul. Totul s-a petrecut în timp ce oamenii legii au venit cu mandatul de aducere. Așa că, după toate cele, Aurelia Bădulescu s-a ales și cu dosar de ultraj.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii