Web Analytics
scris miercuri, 09.11.2022

Cu parcul industrial e confuzie totală. O spune și Mihai Coteț

Liberalii argeșeni au organizat miercuri, 9 noiembrie, o conferință de presă la care au participat Mihai Coteț, președinte PNL alături de Alina Manea, vicepreșidente PNL Argeș și Cătălina Dumitrașcu, inspector școlar general adjunct. În retrospectiva făcută, Mihai Coteț a vorbit și despre parcul industrial pe care Piteștiul îl va avea în viitor. Președintele PNL Pitești a subliniat faptul că „încă suntem la stadiul de vorbe” și că nu se știe nimic despre realizarea studiului de fezabilitate.

Cu parcul industrial e confuzie totală. O spune și Mihai Coteț

„Au trecut doi ani și nici acum studiul de fezabilitate nu a fost încredințat spre a fi realizat. A fost o singură discuție cu o companie care avea ca exemplu de bune practici un parc realizat cu succes și un parc care nu a funcționat. Am solicitat administrației și o altă ofertă, și anume, să discute cu o altă firmă pentru a lua o decizie corectă pentru Pitești. Din momentul ăla nu am mai primit nicio informație și nu știu la ce stadiu suntem cu realizarea studiului de fezabilitate a parcului industrial”, a declarat Coteț la conferința de presă.

Citește și: Mihai Coteț(PNL Argeș): “E anormal ca un oraș industrializat ca Pitești să nu aibă parc industrial”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...