Web Analytics

Cu cine vor juca tricolorii pregătiți de piteșteanul Adi Dulcea meciurile decisive pentru Euro 2024

de | 7.12.2023 17:11 | Actualitate, Home, Sport

Joi, 7 decembrie, la Nyon a avut loc tragerea la sorți a ultimei runde de calificare înaintea Campionatului European U19 de anul viitor, turneu final găzduit de Irlanda de Nord în perioada 15-28 iulie.

Tricolorii pregătiți de Adrian Dulcea au obținut calificarea în această fază după ce s-au clasat pe locul secund în grupa 10 de calificare, cu 5 puncte, reușind un succes, 7-0 cu San Marino, și două remize, 0-0 cu Finlanda și 1-1 cu Cehia, gazda grupei. În baza acestor rezultate, România s-a aflat în urna a 4-a la tragerea la sorți de astăzi.

La Turul de Elită, România va face parte dintr-o grupă alături de Turcia, Germania și Croația. Meciurile se vor juca în perioada 18-26 martie, gazda miniturneului fiind Croația.

Programul meciurilor:

-20 martie: Turcia – România și Croația – Germania

-23 martie: Turcia – Croația și Germania – România

-26 martie: Germania – Turcia și România – Croația

Citește și Comisia Europeană propune noi norme pentru îmbunătățirea bunăstării animalelor

Adversarii României de la Turul de Elită

Turcia și-a câștigat grupa de calificare după ce a obținut trei victorii din trei posibile în meciurile cu Lituania, Grecia și Belarus, adversarele din grupă.

Naționala Germaniei a obținut două victorii și o remiză în prima parte a calificărilor, încheind de asemenea grupa pe primul loc, în fața Macedoniei de Nord, Poloniei și a Kazahstanului.

Croația s-a clasat pe locul secund în grupa de calificări, în spatele Israelului, dar la egalitate de puncte cu aceștia, respectiv 7. În grupă s-au mai aflat Insulele Feroe și Armenia.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *