Web Analytics

CSM Reșița – CS Mioveni, mâine, în Cupa României

de | 27.09.2022 21:38 | Actualitate, Home, Sport

Începând de azi, timp de trei zile, sunt programate 16 partide din cadrul play-off-ului Cupei României. În această fază, CS Mioveni va juca mâine, de la ora 16.30, în deplasare, cu CSM Reșița.
CSM Reșița se numără printre echipele din Liga 3 care speră la calificarea în grupele Cupei României, dar pentru asta are nevoie să învingă pe CS Mioveni. Formația pregătită de Călin Cheregi începe cu șansa a doua, dar speră să poată produce surpriza. CSM Reșița este îndreptățită să spere la o calificare în detrimentul formației CS Mioveni, care nu o duce deloc bine în campionatul primei divizii. Galben-verzii sunt pe penultimul loc în SuperLigă, cu numai 6 puncte, cu o singură victorie în 11 etape disputate până acum. Ca un plus de la care CSM Reșița să spere la un rezultat pozitiv, Călin Cheregi are jucători cunoscuți la nivelul fotbalului românesc, lotul său fiind peste ce înseamnă media din Liga 3.

Citește și: Antrenorul de box Ion Găureanu a încetat din viață


Din acest sezon, Cupa României are un nou format, mai atractiv, cu mai multe dueluri tari. În acest play-off, ultima fază eliminatorie înainte de cea a grupelor, potrivit noului format, sunt 32 de echipe implicate, rezultând 16 partide, pe lângă cele 24 calificate din turul 3, în aceasta urmând a intra în competiție și 8 echipe din Liga 1. Meciurile din play-off-ul Cupei României se joacă într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab clasate sezonul trecut.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *