Web Analytics

CSM Lugoj a câștigat Supercupa României la volei. Ministrul Sportului, prezent pentru prima dată la Sala Sporturilor din Mioveni

de | 23.10.2022 19:53 | Actualitate, Home, Sport

În această după-amiază, la Sala Sporturilor din Mioveni s-a jucat finala Supercupei României la Volei. CSM Volei Alba Blaj, CSM Târgoviște, CSM Lugoj și CS Voluntari sunt echipele care s-au întrecut, ieri și azi, la Mioveni, pentru primul loc. CSM Lugoj a câştigat Turneul Final Four de la Mioveni și Supercupa României, după ce a învins în finală pe CSO Voluntari. CSM Lugoj s-a impus cu scorul de 3-0, pe seturi 25-21, 25-23, 25-22. Premierea a fost făcută de Ministrul Sportului, Eduard Novak, prezent pentru prima dată în Sala Sporturilor Mioveni. Acesta se află zilele acestea în județul Argeș pentru a-și prezenta Strategia Națională pentru Sport. Alături de el, la festivitatea de premiere au mai fost prezenți președintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru, și primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu. Aflat pentru prima dată la Sala Sporturilor din Mioveni, ministrul s-a declarat încântat de arena noastră.

Citește și: Ministrul Justiției: ”Cred în nevinovăția Simonei Halep”


Sâmbătă, în cele două semifinale ale Supercupei României, CSM Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște au pierdut după două meciuri destul de disputate. CS Voluntari este cea care a învins vicecampioana CSM Târgoviște cu scorul de 3-2. A doua surpriză a fost asigurată de CSM Lugoj, care a învins campioana CSM Volei Alba Blaj cu 3-1.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Alooo,madam,da de Pitești Arena,nimic?locuiești în Mioveni,ca prea ridici osanale primarului Georgica!!Bănuiesc,că după ce va da in folosință Plivalena,multe competenti vor migra către Pitești,inclusiv meciuri internaționale la handbal,baschet etc.Am dreptate?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *