Web Analytics

CS Mioveni – UTA 0-2. Victorie crucială pentru oaspeți

de | 14.05.2023 15:50 | Actualitate, Home, Sport

UTA a făcut un pas uriaș spre evitarea retrogradării directe, după victoria reușită pe terenul Mioveniului, 2-0. Oaspeții au suferit teribil contra unei echipe deja retrogradate, dar au dat lovitura la una dintre puținele ocazii clare de gol de care au beneficiat.

Citește și: Accident urât la Bascov. Femeie rănită

Fără vreo miză reală, argeșenii s-au autodepășit și au făcut cel mai bun meci din ultima perioadă. Cu preparatorul fizic pe bancă, Mioveniul a dominat-o pe UTA timp de o oră. Galben-verzii au irosit marile ocazii ale partidei: Buziuc și Carnat l-au pus la încercare pe Iacob în prima repriză, pentru ca același Buziuc să-și bată joc, la 0-0, în minutul 60, de o șansă rarisimă. Fostul atacant al FCSB-ului a primit o pasă ideală, dar a finalizat defectuos din câțiva metri, peste poarta părăsită de portarul oaspeților. UTA s-a trezit la viață și, la doar trei minute distanță a deschis, scorul, prin Hoxhallari.

Gazdele au forțat în zadar egalarea, dar cei care au schimbat tabela au fost tot arădenii. În min 90+2, Postolachi a finalizat un contraatac-școală, VAR-ul validându-i golul. UTA acumulează 25 de puncte și face un pas major spre „baraj”. În ultima etapă, la Arad vine FCU Craiova.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole